Darbe Girişimine Tepki Gösteren Rizeliler Cumhuriyet Meydanına Akın Ediyor

Darbe Girişimine Tepki Gösteren Rizeliler Cumhuriyet Meydanına Akın Ediyor
Rize’de vatandaşlar, milli iradeye sahip çıkmak ve Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerini göstermek için meydanlara inmeye devam ediyor.

Rize’de demokrasi nöbetine devam etmek ve milli iradeye sahip çıkmak isteyen vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanında bir kez daha toplanmaya başladı.

Dün geceden itibaren sabaha kadar meydanı boş bırakmayan Rizeliler, gündüz “Demokrasi Buluşması” gerçekleştirdikleri Cumhuriyet Meydanını, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı’nın gündüz yaptığı “Saat: 19.30’da Cumhuriyet Meydanında Milli İradeye Sahip Çıkıyoruz” çağrısıyla meydana akın eden Rizeliler, belirlenen saatten çok önce meydanı doldurmaya başladı.

Meydandaki kalabalık saatler ilerledikçe artarken, darbe girişimine tepki gösteren Rizeliler sabah saatlerine kadar meydanda nöbet tutacak. 

rizeliler-darbe-girisimine-karsi-cumhuriyet-meydaninda-bulusuyor-(1).jpgrizeliler-darbe-girisimine-karsi-cumhuriyet-meydaninda-bulusuyor-(2).jpgrizeliler-darbe-girisimine-karsi-cumhuriyet-meydaninda-bulusuyor-(3).jpgrizeliler-darbe-girisimine-karsi-cumhuriyet-meydaninda-bulusuyor-(4).jpg