Daum, Rize Yenilgisi Sonrası Ne Dedi?

Daum, Rize Yenilgisi Sonrası Ne Dedi?
Ç.Rizespor'a 2-1 kaybeden Bursaspor'da Teknik Direktör Christoph Daum, birlik olunması gerektiği yönünde açıklamada bulundu. İşte Daum'un açıklamaları:

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum müsabaka sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Oyunun başında çok açık oynadık kontra ataktan 2 gol yedik. Maçın 30.dakikasından sonra oyuna ortak olduk  ve birkaç pozisyonumuz oldu. Golü de bulduk. 2. devre risk aldık ve golü atabilirdik veya yiyebilirdik fakat başaramadık. Böyle bir durumda kesinlikle birlik beraberlik içinde olmamız gerekiyor ve futbolcularımıza moral vermemiz gerekiyor. Takımımızı baskıdan korumamız gerekiyor. Öncelikle müsabakadan müsabakaya düşünmemiz gerek. Lig sıralamasında geri düştük fakat geriden gelip öne geçmemiz gerekiyor. Zor bir durum ama Bursasporlu olmanın ayrıcalığını gösterip birlik olup bu zor durumdan çıkmamız gerekiyor.”

daum.jpg

Serdar Aziz: ‘Kaliteyi sahaya yansıtamadık’

Savunma oyuncusu Serdar Aziz karşılaşma sonunda şunları söyledi; “Tabiî ki buraya kazanmak için geldik. Maça kötü başladık fakat devre sonunda bulduğumuz golle soyunma odasına moralli girdik. İkinci yarı oyun istediğimiz gibi gitmedi. Uzun toplarla atak yapmaya çalıştık. Fakat fazla pozisyona giremedik. Daha ligin 5. haftası. Takımımızda kaliteli oyuncular var fakat bu kaliteyi bir türlü sahaya yansıtamadık. Önümüzdeki hafta Akhisar Belediyespor ile evimizde oynayacağız  taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanmamız gerekiyor.”

KAZIM: RİZE YENEBİLECEĞİMİZ BİR TAKIMDI

Maçın zor olacağını bildiklerini söyleyen Bursasporlu futbolcu Kazım; “Rize yenebileceğimiz bir takımdı. Ama başaramadık. Maçın ilk bölümünde goller yedik. Aradığımız golü bulamadık. İlk devre bitiminde bulduğumuz gol bir umut oldu ama ikinci yarıda gol şansımız olmadı” dedi.