Davutoğlu'na RTEÜ'de Brifing Verildi

Davutoğlu'na RTEÜ'de Brifing Verildi
Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı ziyaret etti.

Ak Parti Rize İl Kongresine katılmak üzere Rize’ye gelen Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programın ardından RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu’nu, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural ile Prof. Dr. Orhan Karslı ve Üniversitenin Genel Sekreteri Adnan Er kapıda karşıladı.

ahmet-davutoglundan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret-1.jpg

Gerçekleştirilen ziyarette,  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Rize Milletvekilleri ve bürokratlar hazır bulundu.

Görüşmede, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Üniversitenin hızla gelişen fiziki alt yapısı, hayata geçirilmesi hedeflenen projeler ve artan öğrenci sayısı ile ilgili Davutoğlu'na brifing verdi.

ahmet-davutoglundan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret-2.jpg

Başbakan Davutoğlu ise, üniversitenin kurulduğu günden bu yana önemli başarılar sağlayan bir üniversite olduğunu belirterek bu gelişmede büyük rol üstlenen başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman olmak üzere Üniversite yönetimine ve tüm çalışanlarına teşekkür edip, başarılarının devamını diledi.

ahmet-davutoglu-huseyin-karaman.jpg

Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini taşıyan üniversitede bulunmaktan da son derece memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Ziyaret, Başbakan Davutoğlu’nun üniversitenin  şeref defterini imzalamasının ardından sona erdi.

ahmet-davutoglu-huseyin-karaman-1.jpg

ahmet-davutoglundan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret-3.jpg