Dedeman Oteli'nden Basın Mensuplarına İftar Yemegi

Dedeman Oteli'nden Basın Mensuplarına İftar Yemegi
Dedeman Rize Otel yönetimi, Ramazan ayı münasebetiyle Rize'deki basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Dedeman Rize Otel Genel Müdürü Fatih İşkin, Ramazan Ayının ilk iftarında Rize Basınını ağırladı.

İlk İftar Dedeman'da Açıldı

4 ay önce Dedeman Gaziantep Hotel & Convention Center'den Dedeman Rize Otel'e Genel Müdür olarak atanan Fatih İşkin, Ramazan Ayının ilk iftarında basın mensuplarını ağırladı. İftar yemeğine yaklaşık 30 kadar yerel ve ulusal basın kuruluşlarının Rize temsilcileri katıldı.

dedemandan-rize-basinina-iftar-yemegi-6.jpg 

Dedeman Otel'in bahçesinde açık alanda verilen ilk iftar yemeğine Rize'de faaliyet gösteren yerli ve ulusal basın temsilcilerini Sami Bilgin ve Alpay Sarı orkestrası tarafından sunulan fasıl eşliğinde ağırlayan Fatih İşkin yaptığı açıklamada; "Göreve başladıktan sonra Rize'deki olayları bizlerin anında öğrenmemize vesile olan basın temsilcisi arkadaşlarımızla bir arada bulunmak ve tanışmak adına bir araya gelememiştik. Böyle bir mübarek günde basın temsilcilerini ağırlamak, tanışmak ve ikram sunmak, bizim için bir şereftir. Daha önce 2 yıl haber muhabirliği yaptığımdan sizlerin ne zor şartlar altında görev yaptığınıza şahit biri olarak, bugün ve bugünden sonraki görevlerinizde başarılar diliyorum" dedi.

dedemandan-rize-basinina-iftar-yemegi-1.jpg

İşkin açıklamasında hava şartlarının elverişli olduğu müddetçe iftar yemeklerini açık alanda bahçede vereceklerini ve iftar yemeğindeki fasıl programının Ramazan Ayı boyunca devam edeceğini sözlerine ekledi.

dedemandan-rize-basinina-iftar-yemegi-2.jpg

Rize'deki basın mensupları adına Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak ise yaptığı açıklamada, "Rize'nin gözde otellerinden Dedeman Rize Oteli, Rize'de bir ilki gerçekleştirerek ilk kez Rize Basınını bir arada ağırladı. Rize'de faaliyet gösteren basın temsilcileri olarak bizleri mükemmel bir şekilde Dedeman'da ağırlayan başta Rize Genel Müdürü Fatih İşkin Bey'e ve iftar yemeğinde bizlerle bir arada bulunan Dedeman Rize Otel yönetimine teşekkür ediyorum. İlk iftar olması dolayısıyla bazı arkadaşlarımız aileleriyle iftar açmak istediğinden bu akşam maalesef bu davete iştirak edemedi." dedi. Bayrak, Rize'de görev yapan tüm basın mensupları için dernek binasında ilerleyen günlerde iftar yemeği verileceğini sözlerine ekledi.

dedemandan-rize-basinina-iftar-yemegi-3.jpg

olay53 haber sitesi olarak; bizleri en iyi şekilde ağırlayan Dedeman Rize Otel Genel Müdürü Fatih İşkin Bey'e bu zarif düşüncesinden ve Dedeman Rize Otel Personelinin kusursuz hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, işlerinde üstün başarılar diliyoruz...

dedemandan-rize-basinina-iftar-yemegi-7.20110801224032..jpg

dedemandan-rize-basinina-iftar-yemegi-4.jpg

sami-bilgin-alpay-sari.jpg

dedemandan-rize-basinina-iftar-yemegi-5.jpg