Dedeman Rize Sevgililer Gününe Hazır

Dedeman Rize Sevgililer Gününe Hazır
Dedeman Rize'den konaklamalı ve konaklamasız çift kişilik Sevgililer Günü özel paketleri... İşte detaylar:

Yenilenen yüzüyle Rize turizmine katkı sağlamaya devam eden DEDEMAN RİZE OTEL, 14 Şubat 2013 Sevgililer Gününde özel bir program hazırladı.

Hizmete girdiği 1995 senesinden bu yana Rize’nin sosyal hayatında önemli bir yere sahip olan Dedeman Rize, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde değerli misafirleri için zengin açıkbüfe akşam yemeğinin yanında sanatçı SAMİ ile geniş bir yelpaze ile unutulmaz bir gece yaşatmayı vaad ediyor.

Bu konuda görüştüğümüz Dedeman Rize’nin Genel Müdürü Cantuğ Beşgür yaptığı açıklamada; “Bütün odaları ve lobisi ile yenilenen otelimiz, değerli misafirleri için hizmet ve ürün çeşitliliği adına çalışmalarına devam etmektedir. Havaların soğumaya başladığı bu uzun kış akşamlarında özellikle aileler ve arkadaş grupları ile kurum çalışanlarını hedef alarak, ücreti de mümkün olduğu kadar ulaşabilir tutarak özel bir gece hazırlamak istedik. Amacımız Rize’nin sosyal hayatına nezih bir alternatif sunmak ve misafirlerimize güzel bir akşam yaşatmaktır.” dedi.

cantug-besgur-dedeman-rize-otel-genel-muduru.jpg

"Sanatçımız SAMİ’nin sahne alacağı gecede, özel menü ve limitsiz yerli içecek eşliğinde kişibaşı 70 TL’ye  rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz." ifadesinde bulunan Beşgür, iki kişilik odada konaklama ve yemek dahil paket fiyatının ise toplam 290 TL. olduğunu kaydederek zengin çeşitlerle dolu menüde "Tartaletler içerisinde  patlıcan  salatası, haydari, rus salatası, Fava, zeytinyağlı dolma, domates gülü, janbona sarılı yelpaza kornışan, pempe sultan, beyaz peynir, ezine peyniri, mantar dolma (maydonoz, kaşar), Muska böreği, mini şiş köfte, kaşar pane, Portakal sepeti içinde mandalina sorbesi, karışık  yeşillikler, yeşil biberli zeytin, hellim peyniri, nar ekşisi zeytinyağı ile Akdeniz salatası, kağıtda fırınlanmış kuzu, çıtır keşkek ile yıllandırılmış Şarap ile fırında elma tatlısı vanilya sos ve dondurmanın yanısıra limitsiz yerli içki, canlı müzik ve yemek" bulunduğunu ve bunun için müşterilerinin kişi başı sadece 70 TL., iki kişilik odada konaklamada ise 290 TL. ödemek şartıyla eğlenceli bir gece geçireceklerini ümit ettiklerini kaydetti.

DEDEMAN RİZE OTEL İRTİBAT TELEFON NUMARASI: 0464. 223 44 44