Dedeman'dan 11.11.11 Bebeklerine Doğum Günü Partisi

Dedeman'dan 11.11.11 Bebeklerine Doğum Günü Partisi
Dedeman Oteller Zinciri aralarında Rize'nin de bulunduğu 11 farklı ilde 11.11.2011 tarihinde doğan bebekler için doğum günü partisi düzenledi.

Dedeman Hotels & Resorts International, inanılmaz bir projeye imza atmanın yanında o projenin devamını getiriyor. Aralarında Rize ilinin de bulunduğu 11 farklı ilde, 11.11.11 tarihinde doğan belirlenen bebeklere nakit para yardımı ve özel hediyeler veren Dedeman Otelleri, bu bebeklerin 11 doğum gününü aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte bir arada doğum günü partisini birlikte kutlamalarını sağlıyor. Dedeman Oteller Zinciri'nin bu uygulama içerisinde yer alan illerden Rize'deki şanslı bebek ise 11.11.11 tarihinde Rize Devlet Hastanesi'nde gözlerini dünyaya açan Altan Kopuz'un kızı Esmanur bebek oldu. Esmanur bebek, Dedeman Rize'de düzenlenen doğum günü partisiyle 1. yaşgününü sevdikleriyle beraber kutladı.

Dedeman Hotels & Resorts International, geçtiğimiz yıl 11.11.2011 tarihinde doğan bebekler için özel bir sosyal sorumluluk projesine imza atmış ve proje kapsamında, Dedeman Hotels & Resorts International’ın otellerinin bulunduğu 11 farklı ilin belirlenen devlet hastanelerinde, saat 11:00’de dünyaya gözlerini açan bebekler özel imkanlara kavuşmuştu.

Turizm sektörünün en önemli isimlerinden Dedeman Hotels & Resorts International, geçtiğimiz yıl yurt içinde Rize, İstanbul, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Erzurum, Konya, Nevşehir ve Zonguldak olmak üzere otellerinin bulunduğu toplam 11 şehirde, yeni doğan bebekler için bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Bu özel tarihte dünyaya gelen bebeklere nakit para yardımı ve özel hediyeler veren Dedeman Otelleri, ayrıca bebekleri 11 yaşına gelinceye kadar da yalnız bırakmayarak onları her yıl doğum günlerinde aileleriyle birlikte gerçekleştirecekleri özel kutlamalarla ağırlayacağına söz vermişti ve bu sene aynı tarihte sözünü yerine getirdi.

Rize Devlet Hastanesi’nde 11.11.11 tarihinde dünyaya gelen Altan Kopuz'un kızı Esmanur bebek, 1. doğum gününü Dedeman Rize’nin organize ettiği bir parti ile kutladı. Esmanur bebeğin ailesinin ve sevdiklerinin katıldığı doğum günü kutlamasında herkes, keyifli ve mutlu dakikalar geçirdi.

esmanur-kopuz-1.-dogum-gunu-kutlamasi-rize-dedeman.jpg