Dekanları Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 1 Dekan Öldü, 19 Yaralı

Dekanları Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 1 Dekan Öldü, 19 Yaralı
Ordu'da, içerisinde dekan ve öğretim görevlilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 1 dekan hayatını kaybetti, 2'si ağır 19 kişi yaralandı.

Ordu'da akademisyenler ve ailelerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 19 kişi yaralandı.

Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesince dün organize edilen "27. İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı"na katılmak üzere kente gelen dekan ile öğretim görevlilerine yönelik kültür ve turizm gezisi düzenlendi.

Akademisyenler ve ailelerini taşıyan Ahmet S. yönetimindeki 52 DA 835 plakalı Ordu Üniversitesine ait midibüs, Gölköy ilçesi Ulugöl Cihadeyi Mahallesi mevkisinde virajı alamayarak devrildi.

Kazada, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz, olay yerinde hayatını kaybetti.

Çevredeki hastanelere sevk edilen 2'si ağır 19 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, gazetecilere, çeşitli üniversitelerin ilahiyat fakülteleri dekanlarının, Ordu Üniversitesindeki program vesilesiyle dün kente geldiğini söyledi.

Katılımcılar için bugün de Gölköy ilçesindeki Ulugöl Tabiat Parkı'na gezi organize edildiğini belirten Sonel, bölgeye 2 kilometre kala aracın teknik bir sebeple freninin boşalması sonucu kazanın meydana geldiğini aktardı.

Kazada hayatını kaybeden Prof. Dr. Sıddık Korkmaz'a Allah'tan rahmet dileyen Sonel, kaza nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını vurguladı.

Dekanları Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 1 Dekan Öldü, 19 Yaralı

Dekanları Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 1 Dekan Öldü, 19 Yaralı

Dekanları Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 1 Dekan Öldü, 19 Yaralı

dekanlari-tasiyan-otobus-kaza-yapti-1-dekan-oldu-19-yarali-1.jpgdekanlari-tasiyan-otobus-kaza-yapti-1-dekan-oldu-19-yarali-2.jpgdekanlari-tasiyan-otobus-kaza-yapti-1-dekan-oldu-19-yarali-3.jpgdekanlari-tasiyan-otobus-kaza-yapti-1-dekan-oldu-19-yarali-4.jpgdekanlari-tasiyan-otobus-kaza-yapti-1-dekan-oldu-19-yarali-5.jpgdekanlari-tasiyan-otobus-kaza-yapti-1-dekan-oldu-19-yarali-6.jpgdekanlari-tasiyan-otobus-kaza-yapti-1-dekan-oldu-19-yarali-7.jpgdekanlari-tasiyan-otobus-kaza-yapti-1-dekan-oldu-19-yarali-8.jpgdekanlari-tasiyan-otobus-kaza-yapti-1-dekan-oldu-19-yarali-9.jpgdekanlari-tasiyan-otobus-kaza-yapti-1-dekan-oldu-19-yarali-10.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.