Delal'in Fotoğrafı AA'da Ayın Fotoğraflarında 1. Oldu

Delal'in Fotoğrafı AA'da Ayın Fotoğraflarında 1. Oldu
AA Rize Muhabiri Fikret Delal’in “Rizeli kadınların zorlu yolculuğu”nu anlatan fotoğraf, AA'nın nisan ayı fotoğraf oylamasında "Yaşam kategorisi" birincisi seçildi.

AA'nın nisan ayı fotoğraf ve video haber oylaması sonuçlandı. Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan ve binlerce kişinin katıldığı oylamada, haber kategorisinde 8, yaşam kategorisinde 21 ve spor kategorisinde 10 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafı" ile 5 video arasından "Ayın Videosu" seçildi. Anadolu Ajansı Rize Muhabiri Fikret Delal’in “Rizeli kadınların zorlu yolculuğu”nu anlatan fotoğraf, "Yaşam kategorisi" birincisi seçildi.

Yaşam kategorisi birincisi : Fikret Delal, Rize'de teleferikle ulaşım. Rize'de yaşayan iki kadın, 120 metre uzunluğunda ilkel teleferikle her gün evlerine gidiyor.

ayin-fotograflari-ve-videosu-belli-oldu-1.jpg

Rize’nin Muradiye beldesinin Yeşildere Mahallesi'nde yaşayan Kamile Küçükmustafa (74) ile Marife Yıldırım (67) evlerine giden yol olmamaması nedeniyle ulaşım için iki yamaç arasında kurdukları 120 metre uzunluğunda ve yerden 100 metre yükseklikteki ilkel teleferikle yolculuk yapıyor.

Haber kategorisi birincisi

ayin-fotograflari-ve-videosu-belli-oldu-2-001.jpg

Anayasa değişikliği halk oylaması - Anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında sonuçların belirlenmesiyle AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar sevinç gösterisinde bulundu.

Spor kategorisi birincisi

ayin-fotograflari-ve-videosu-belli-oldu-3.jpg

Bünyamin Sezer - Hırvatistan'ın Split kentinde düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda Erkekler 62 kiloda Bünyamin Sezer podyuma çıktı.