Demir Çayda Boğulmak İstemiyor!

Demir Çayda Boğulmak İstemiyor!
Boluspor'a 1-0 yenilerek ikinci yarıya yenilgi ile başlayan Adana Demirspor'da, Teknik Direktör Mustafa Uğur, Ç.Rizespor maçından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, ligin 19. haftasında yapacakları Ç.Rizespor maçında iyi futbol oynayarak galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Adana Demirspor Umutlu

Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta deplasmanda yapacakları Ç.Rizespor maçı hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, iyi bir çalışma süreci geçirdiklerini ifade etti.

Geçen hafta sahalarında Boluspor'a 1-0 yenilmelerine rağmen sahada ortaya konan mücadelenin takıma artı motivasyon olduğunu bildiren Uğur, şunları kaydetti: ''Ç.Rizespor maçı zorlu olacak ama biz yine kendi futbol anlayışımızı sahaya yansıtacağız. İyi futbol oynayarak Ç.Rizespor maçından galibiyetle dönmek istiyoruz. Tek amacımız aynı oyun mantalitemizi sahaya yansıtmak. Ç.Rizespor maçından galibiyetle dönerek yolumuza devam etmek istiyoruz.''

Uğur, Adana Demirspor'un Nijeryalı orta saha oyuncusu Lawal'ın transferi ile ilgili ise konunun daha kesinleşmediğini söyledi.