Demircan, Adaylık Başvurusunu Yaptı

Demircan, Adaylık Başvurusunu Yaptı
Rize kamuoyunun Rize Belediye Başkanlığı için uzun süredir konuştuğu isim Beyoğlu'nun Rizeli Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'ndan adaylık başvurusunu yaptı.

Beyoğlu'nun Rizeli Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ak Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı'na belediye başkan adaylığı için resmi başvuruda bulundu.

İki dönem Beyoğlu Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Misbah Demircan, devam eden projelerini tamamlamak için Ak Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatı'na yeniden başkanlık başvurusunda bulundu.

Ak Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatı'nda Ak Parti Meclis üyeleri tarafından karşılanan Demircan, Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Dindarol'un makamında adaylık başvurusunu imzaladı. İlçe teşkilatı tarafından coşkuyla karşılanan Demircan, "Beyoğlu İlçe Teşkilatı'nın yanımda olduğunu görmek beni çok sevindirdi. Geçen 10 yıllık süreci sizlerle tamamlıyoruz. Şimdi önümüzdeki 5 yılı başlayan projelerimizi tamamlamak için kullanacağız" diye konuştu.

ahmet-misbah-demircan-adaylik-basvurusunu-yapti-3.jpg

Okmeydanı, Örnektepe, Tarlabaşı, Kasımpaşa kentsel dönüşüm projelerini önümüzdeki dönemde tamamlayacaklarını söyleyen Başkan Demircan, "Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın da çok beğendiği Okmeydanı projesi dünya çapında bir çalışma olacak. İnşallah önümüzdeki günlerde Piyalepaşa Bulvarı'nda 2 bin metrekarelik bir alanda projenin maketlerini yapacağız ve herkesi bu projeye dahil edeceğiz. 50 yıllık hayali hep birlikte başaracağız inşallah. İlçe teşkilatı ile büyük başarılara imza atacağız" dedi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'na dilekçesini sundu

Adaylık başvurusunu imzalayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, daha sonra İlçe Başkanı Rüstem Dindarol ve meclis üyeleriyle birlikte Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'na geçti. Demircan, adaylık başvurusunu Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu'ya teslim etti. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'ı başarılarından dolayı kutlayan Babuşcu, adaylık başvurusunun hayırlı olmasını temenni etti.

ahmet-misbah-demircan-adaylik-basvurusunu-yapti-2.jpg

ahmet-misbah-demircan-adaylik-basvurusunu-yapti-1.jpg

ahmet-misbah-demircan-adaylik-basvurusunu-yapti-4.jpg