Demirören Beşiktaş'tan Senet Aldı - VİDEO

Demirören Beşiktaş'tan Senet Aldı - VİDEO
Eski Beşiktaşlı futbolcu ve altyapı hocası Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı yerden yere vururken Yıldırım Demirören hakkında da şok bir iddiada bulundu...

Dün gece Trabzonspor mağlubiyeti ile son 7 maçında ligde sadece 1 kez kazanan Beşiktaş'a, taraflı tarafsız birçok spor otoritesi ağır eleştiriler yöneltti.

Bunlardan en ağır ve en ilginci ise, Beşiktaş'a yaptığı eleştirilerden ötürü sıkça tepki alan Sergen Yalçın'dan geldi. Eski Beşiktaşlı futbolcu ve altyapı hocası Sergen Yalçın yaptığı eleştiriler sonrasında, Demirören hakkında önemli bir iddiada bulundu.

'DEMİRÖREN KULÜPTEN SENET ALDI!'

Melih Gümüşbıçak'ın sunduğu ve Sergen Yalçın'ın daimi yorumcu olarak katıldığı programda Beşiktaş'ın oynadığı futbolun yanısıra yönetimi de topa tutan Yalçın, Beşiktaş'ın ekonomik anlamda çok zorda olduğunu ve Demirören'in de kulübe bağışta bulunmadığını iddia etti.

Aldığı bilgiye göre Yıldırım Demirören'in alacağına karşılık kulüpten senet aldığını ifade eden Sergen Yalçın; 'Beşiktaş'ta oyuncuların alacakları 60 milyon euro. Bütün kaynaklar kapanmış. 4-5 yıl gelir yok. Demirören de alacaklarına karşı senet almış. Öyle bağışlama falan yok yani. Yok başkası gelip bağışlarsa ben de gelip bağışlarım demiş.' diye konuştu.

İŞTE YALÇIN'IN O İDDİASI:

YILDIRIM DEMİRÖREN NE DEMİŞTİ?

Yıldırım Demirören, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi’ndeki yıllık olağan idari ve mali genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada, kulübün kendisine olan borcuyla ilgili olarak, "Herkes borcumu konuşuyor, ben Beşiktaş’a borcumu hibe edeceğim ama tek şartım var, bundan sonraki başkan ve yöneticiler, Beşiktaş’ın kasasına koydukları her parayı onlar da hibe edecekler" diye konuşmuştu.