Demirören’in Kalkavan ve Usta’yı Bir Araya Getirdiği Fotoğrafın Perde Arkası

Demirören’in Kalkavan ve Usta’yı Bir Araya Getirdiği Fotoğrafın Perde Arkası
TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in Olağan Genel Kurulun ardından Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yı bir araya getirmek istediği fotoğrafın gerçek hikayesi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Olağan Genel Kurulun ardından Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yı bir araya getirdiği görüşmenin detayları...

DEMİRÖREN BARIŞTIRMAK İSTEDİ... METİN KALKAVAN'DAN MUHARREM USTA'YA REST

Federasyon yetkililerinden edinilen bilgiye göre, TFF Başkanı Yıldırım Demirören Genel Kurulun ardından Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yı ve her iki kulübün yöneticilerini  sahneye davet ederek, Kalkavan ve Usta’ya iki komşu şehrin, iki büyük camiası arasında kırgınlık olmaması gerektiğini söyledi. Burada Demirören, iki başkandan kırgınlıkları unutmalarını ve birbirlerine sarılarak, dostluk mesajı vermelerini isterken Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta bu teklifi kabul etti, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ise Trabzon kentinin dostluğu ile ilgili bir problemleri olmadığını fakat mevcut  yönetim kurulunun yaşanan olaylar nedeniyle adım atmaması üzerine böyle bir olayı kabul etmediğini, Trabzonspor Kulübünün gerekli adımları atarak sorumlular  hakkında gerekli kararı almadığı müddetçe Trabzonspor’la dostluk bağlarını kurmayacaklarını söylediği bilgisine ulaşıldı. Görüşmede Kalkavan’ın ayrıca Trabzonspor yönetiminin sorumlularla ilgili gerekli kararı almadığı müddetçe ikili diyaloglarla dostluk girişimlerine sıcak bakmayacaklarını ifade ederek, Trabzonspor yönetiminin gerekli adımları atmaması halinde kendilerinin gerekli girişimlerde bulunmak üzere adım atacaklarını söylediği öğrenildi. Aytemiz Alanyaspor'u mağlup etmesine rağmen Trabzonspor'un averaj takımı Bursaspor'a 2-1 yenilmesi nedeniyle küme düşen Çaykur Rizespor Kulubü Başkanı Metin Kalkavan’ın bu haklı çıkışı üzerine Demirören'in barıştırma çabaları gerçekleşmedi ve barışma sağlanamadığı gibi dostluk fotoğrafı çekimi de yapılamadı.

yildirim-demiroren-metin-kalkavan-ve-muharrem-usta.jpg

KALKAVAN'IN RESTİ SONRASINDA MUHARREM USTA'DAN KARDEŞLİK AÇIKLAMASI

TFF Genel Kurulunda yaşanan bu olay sonrası ise Trabzonspor camiası algı operasyonlarını sürdürerek, timsah gözyaşları dökmeye devam etti ve Kulüp Başkanı Muharrem Usta, "Rizeli kardeşlerimizin üzüntüsü karşısında gerçekten bizler de üzgünüz."  şeklinde bir açıklamada bulunarak, Rizesporla dost ve üzgün olduklarını belirten ifadelerde bulundu.

USTA'NIN AÇIKLAMALARI TATMİN ETMEDİ... ÇAYKUR RİZESPOR, SORUMLULAR HAKKINDA GEREKLİ ADIMLARIN ATILMASINI BEKLİYOR

Çaykur Rizespor camiasının Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın bu açıklamalarından tatmin olmadığı ve yapacakları yönetim kurulu toplantısı sonrasında Trabzonspor – Bursaspor karşılaşması için gerekli yerlere girişimde bulunmak üzere adım atacakları öğrenildi.

TRABZON MEDYASI TRABZONSPOR - BURSASPOR MAÇI NEDENİYLE ALGI OPERASYONLARINA DEVAM EDİYOR

Öte yandan Trabzon medyası ise algı operasyonlarına yönelik haberlerine devam ederken, Yıldırım Demirören’in Muharrem Usta ve Metin Kalkavan ile yaptığı görüşmeyi de bu algı operasyonu çerçevesinde gerçek bilgilerden uzak bir şekilde işledi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rizespor'dan O Fotoğrafa Resmi Açıklama