Demirören'in TFF Listesinde Rizeli Yönetici

Demirören'in TFF Listesinde Rizeli Yönetici
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. başkanı olan Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu listesini de açıkladı. Listede Rizeli bir yönetici de bulunuyor.

Ata Aksu'nun adaylıktan çekilerek Yıldırım Demirören'e desteğini açıklamasının ardından tek aday olarak seçime açık ara favori olarak giren Demirören federasyon başkanı seçildi. Demirören'in ekibinde eski başkan Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetiminde bulunan Rizeli Servet Yardımcı da yer alıyor.  Öte yandan Çaykur Rizespor ve Pazarspor, seçimde Demirören'i destekleyeceklerini açıklamıştı.

Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleştirilen genel kurul 229 oyun 221'ini alan Yıldırım Demirören Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. başkanı oldu.

İŞTE TFF BAŞKANI DEMİRÖREN'İN EKİBİ 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. başkanı olan Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu listesini de açıkladı.

Demirören, TFF eski yönetiminden 5 üyeyi de kadrosuna dahil etti. M.Ali Aydınlar ile çalışan Servet Yardımcı,  Mehmet Baykan, Arif Koşar, Hakan Kanık ve Ergün Tekin'in Demirören, yeni listesine girdi.

1-Yıldırım Demirören

2- Servet Yardımcı

3- Arif Koşar

4- Talat Yılmaz

5- Fethi Heper

6- Mehmet Baykan

7- Cengiz Zülfikaroğlu

8- Ufuk Özerten

9- Hakan Kanık

10-Taylan Öner

11-Mustafa Beyazlı

12-Edip Eren

13-Faruk Öksüz

14-Selim Koray

15-Ergun Tekin

Öte yandan sadece Denetleme Kurulu'nu yeni isimlerden oluşturacak olan Demirören; Etik Kurulu, Hukuk Kurulu, Tahkim Kurulu ve PFDK'yı değiştirmeyecek.