Deniz: “AKP’nin 11 Yıldan Beri Yapamadığı Derepazarı-Kendirli-İkizdere Yolunu Biz Yapacağız”

Deniz: “AKP’nin 11 Yıldan Beri Yapamadığı Derepazarı-Kendirli-İkizdere Yolunu Biz Yapacağız”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP'nin iktidara gelmekte olduğunu belirterek, “AKP’nin 11 yıldan beri yapamadığı Derepazarı-Kendirli-İkizdere yolunu biz yapacağız” dedi.

CHP Rize İl Örgütü 2022 yılı içerisinde gerçekleştirdiği ilçe danışma toplantılarına yeniden başladı. Yeniden başlayan ve ilki Derepazarı ilçesinde Derepazarı İlçe Örgütünün düzenlediği danışma kurulu toplantısında konuşan İl Başkanı Saltuk Deniz, 2011 yılında inşasına başlanan ancak bugüne kadar tamamlanamayan Derepazarı – Kendirli – İkizdere Yolunu iktidar olduklarında tamamlayacaklarını söyledi.

“HALKA DEĞİL 5 ÇETEYE KAYNAK AKTARIYORLAR”

Yerel sorunların tartışıldığı danışma kurulu toplantısında 28 kilometrelik yolu 14 kilometreye indirecek, Derepazarı Kendirli Kalkandere İkizdere yolunu AKP hükümetinin bitiremediğini ifade eden Deniz, CHP iktidara geliyor ve bu yolu bitireceklerini ifade ederek, “Bugün geldiğimiz noktada AKP iktidarının son zamanlarını yaşadığını hepimiz görüyoruz. AKP iktidardan giderayak halka hizmet yerine yandaşlarına ve beşli çeteye kaynak aktarmakla harcamaya hız verdiklerini de görüyoruz. 2011 yılında yapımına başlanan Derepazarı - Kendirli - Kalkandere - İkizdere transit yolunun üzerinden 11 yıl geçmesine rağmen bitirilmedi. Yolun bitirilmemesine gelen tepkiler üzerine faaliyetleri tamamen durdurdular ve sahipsiz bırakılan AKP’nin çay kanunu taslağı gibi yolu da sahiplenmekten vaz geçtiler.11 yıldır yapımı yarısına kadar dahi getirilememiş olan bu yolu da biz tamamlayacağız” dedi.

“SANDIKLARA DEMOKRATİK BİR YÖNTEMLE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

“Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında üreten ve emek veren yurttaşlarımızın emeğini, hak ve hukuklarını biz korumaya kararlıyız. Yaş çay üreticisini ve ÇAYKUR’u koruyan, mevsimlik işçilere 12 ay aş ve iş sağlayacak yasal düzenlemeleri ve çay üreticisini koruyan ‘Çay Kanunu’nu da biz çıkaracağız.” diyen İl Başkanı Deniz; “Gelecek seçimlerde sandık güvenliği çok önemli bir sorundur. Sandıklara demokratik bir yöntemle sahip çıkacağız, yapılacak olan seçim hepimizin geleceği açısından çok büyük önem arz ettiğini bilmek durumumdayız bu nedenle bütün arkadaşlarımızın sandıklara sahip çıkması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

chp-rize-il-baskani-saltuk-deniz-derepazari-ilce-orgutunun-duzenledigi-danisma-kurulu-toplantisinda-1.jpgchp-rize-il-baskani-saltuk-deniz-derepazari-ilce-orgutunun-duzenledigi-danisma-kurulu-toplantisinda-2.jpgchp-rize-il-baskani-saltuk-deniz-derepazari-ilce-orgutunun-duzenledigi-danisma-kurulu-toplantisinda-3.jpgchp-rize-il-baskani-saltuk-deniz-derepazari-ilce-orgutunun-duzenledigi-danisma-kurulu-toplantisinda-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
34 Yorum