Denizde Boğulan 3 Kardeş Toprağa Verildi

Denizde Boğulan 3 Kardeş Toprağa Verildi
Samsun'da dün serinlemek için denize giren 4 kişilik aileden hayatını kaybeden 3 erkek kardeş bugün toprağa verildi.

Samsun'un Atakum ilçesinde girdikleri denizde boğulan 3 kardeşin cenazeleri, Ayvacık ilçesinde toprağa verildi.

Denizde boğulan Hidayet (24), Celil (17) ve Muhammet Atmaca (15) kardeşlerin cenazeleri, Çarşamba ilçesi Üç Köprü Mahallesi'ndeki evlerinde helallik alındıktan sonra aynı mahalledeki Ali Fuat Başgil Camisi'ne getirildi.

denizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(2).jpg

Burada kılınan cenaze namazının ardından 3 kardeşin cenazesi, toprağa verilmek üzere Ayvacık ilçesinin Döngel Mahallesi'ne götürüldü. Hidayet Atmaca'nın eşi Emet ile yakınlarının cenazede oldukça özgün oldukları görüldü.

Kardeşlerden Hidayet'in 2 ay önce Emet Atmaca ile evlendiği ve inşaat işlerinde çalıştığı, Celil'in lise 3, Muhammet Atmaca'nın ise lise birinci sınıf öğrencisi oldukları öğrenildi.

Ünal-Asiye Atmaca çiftinin toprağa verdiği Hidayet, Celil ve Muhammet dışında 8 yaşında Nurgül isimli bir kızları olduğu belirtildi.

Öte yandan Atmaca kardeşlerle denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren Hidayet Atmaca'nın kayınvalidesi Helime Dursun'un tedavisi ise kentteki özel bir hastanede sürüyor.

denizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(5).jpg

​Konya’da oturan 41 yaşındaki Ramazan Dursun ve 38 yaşındaki eşi Helime Dursun, Samsun Çarşamba’da oturan damadı Hidayet Atmaca’nın yanına bayram ziyaretine geldiler. Damat Hidayet Atmaca (23), eşi Emet Atmaca, kayınpederi Ramazan Dursun, kayınvalidesi Helime Dursun, kardeşleri Celil Atmaca (17) ve Muhammet Atmaca (14) ile birlikte Samsun’un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi’ndeki sahile giderek denize girdi.

Helime Dursun, Hidayet Atmaca, Celil Atmaca ve Muhammet Atmaca dalgaların arasında boğulma tehlikesi geçirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Deniz Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sualtı Grup Amirliği, Büyükşehir Belediyesi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçları Helime Dursun, Hidayet Atmaca, Celil Atmaca ve Muhammet Atmaca’yı denizden çıkardılar. Denizden çıkarılan 3 kardeş kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybederken, Helime Dursun’un ise durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

denizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(10).jpgdenizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(11).jpgdenizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(12).jpgdenizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(13).jpg

denizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(14).jpgdenizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(7).jpgdenizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(6).jpgdenizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(8).jpg

denizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(9).jpgdenizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(1).jpgdenizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(3).jpgdenizde-bogulan-3-kardes-topraga-verildi-(4).jpg