Denizde boğulan öğretmenin acısı Rize'ye düştü

Denizde boğulan öğretmenin acısı Rize'ye düştü
Samsun’da girdiği denizde akıntıya kapılarak hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Halil Azizoğlu’nun acısı Rize’ye düştü.

Rize’nin Kendirli Belde Belediyesinden olan ve Samsun’da yaşayan 24 yaşındaki İngilizce öğretmeni Halil Azizoğlu, Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Cumhuriyet Mahallesi sahil kısmında akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, babası ve annesi ile yüzmek için denize giden Azizoğlu, bir süre sonra akıntıya kapılıp, gözden kayboldu. İhbarla bölgeye deniz polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri geldi. 2 saat süren çalışmanın ardından bulunup, denizden çıkarılan Azizoğlu, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.

Halil Azizoğlu'nun, bu yıl öğretmenlik mesleğine başlayacağı, ilk görev yerinin de Hatay’ın Kırıkhan ilçesi olduğu öğrenildi.

Azizoğlu'nun cenazesinin Samsun'da defnedileceği öğrenildi.

halil-azizoglu-rizeli-ingilizce-ogretmeni-samsunda-denizde-boguldu-1.jpg

halil-azizoglu-rizeli-ingilizce-ogretmeni-samsunda-denizde-boguldu-5.jpg

halil-azizoglu-rizeli-ingilizce-ogretmeni-samsunda-denizde-boguldu-6.jpg

halil-azizoglu-rizeli-ingilizce-ogretmeni-samsunda-denizde-boguldu-2.jpg

halil-azizoglu-rizeli-ingilizce-ogretmeni-samsunda-denizde-boguldu-7.jpg

halil-azizoglu-rizeli-ingilizce-ogretmeni-samsunda-denizde-boguldu-3.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan / İHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum