Denize Düşen Kurbanlık Boğa Vatandaşlar Tarafından Kurtarıldı

Denize Düşen Kurbanlık Boğa Vatandaşlar Tarafından Kurtarıldı
Rize'nin İyidere ilçesinde kamyondan indirilirken kaçarak denize düşen kurbanlık tosun, vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Hazer Mahallesi'ndeki hayvan pazarında kamyondan indirildiği sırada kaçan tosun, arka taraftaki dereye düştü. Bir süre suda sürüklenen kurbanlık, İyidere Lojistik Merkezi için yapımı devam eden dolgu alanı önündeki kayalıklarda sıkıştı. Hayvanı bulunduğu yerden çıkaramayan sahipleri, dolgu çalışmalarını yürüten şirket personelinden yardım istendi.

Gövdesine halat bağlanan kurbanlık, şirkete ait vinç yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı.

Öte yandan halatların bağlanması sırasında kurban sahipleri, denizin dalgalı olması nedeniyle zor anlar yaşadı.

denize-dusen-kurbanlik-boga-vatandaslar-tarafindan-kurtarildi-1-001.jpgdenize-dusen-kurbanlik-boga-vatandaslar-tarafindan-kurtarildi-2-001.jpgdenize-dusen-kurbanlik-boga-vatandaslar-tarafindan-kurtarildi-3-001.jpgdenize-dusen-kurbanlik-boga-vatandaslar-tarafindan-kurtarildi-4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum