Denizli: 2 İleri, 1 Geri Gidiyoruz

Denizli: 2 İleri, 1 Geri Gidiyoruz
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Mehter Takımı örneğini vererek takımı için “iki ileri bir geri” benzetmesi yaptı.

PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Ç.Rizespor kendi evinde ardı ardına aldığı iki galibiyetin ardından geçtiğimiz hafta Denizli’de aldığı mağlubiyetin moral bozukluğunu yaşıyor. Teknik direktör Mustafa Denizli, Denizli maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede takımı Mehter Takımı'na benzeterek “iki ileri bir geri” yakıştırması yaptı.

Ç.Rizesporlu futbolcular mağlubiyetin ardından bir gün izin kullanarak bugün Ç.Rizespor Tesisleri’nde bir araya gelerek hafta sonu evlerinde oynayacakları Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına başladılar.

rizespor-antrenmani-1.20130312133833.jpg

Teknik direktör Mustafa Denizli idman öncesi yaptığı açıklamada, "iki ileri bir geri' oldu. Mehter Marşı gibi yaptık. Son üç haftada iyi bir görüntü veremedik. Bölüm bölüm iyi işler yaptık. Ama genelinde iyi şeyler yapamadık. Kazanacak kadar pozisyon vardı ama kaybettik. Bunlar önemli puanlar. Belki bize hatalar önceden rahatlık verecek puanların bir kısmını heba ettik. Telafisi mutlaka olacak. En kısa sürede olacak. Önümüzdeki altı hafta içerisinde yukarısı net olur. Çok kritik ve zorlu haftalar. Zirve için mücadele eden takımlar açısından enteresan haftalar başlıyor. Bunu değerlendireceğiz. Bize lazım olan bir goldü. Rizespor’un attığı bir gol rakibe 1-0’lık üstünlüğün dışında bazı üstünlükler sağlıyor. Psikolojik ve oyu üstünlüğü sağlıyor. Bunu gerçekleştiremedik” dedi.

Denizli, taraftara çağrı yapıp Torku Konyaspor maçında takımı desteklemelerini isteyerek, “İçerideki o muhteşem görüntümüzü devam ettirmek zorundayız. Başka şansımız yok. Başka yerden gelecek haberler bizi ilgilendirmiyor. Kendi işimizi kendimiz gördüğümüz sürece rahat olacağız” şeklinde konuştu.

Yeşil-mavili futbolcular idmana takım tam kadro katıldı. Hafif sakatlıkları bulunan Emre ve Çetin takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde düz koşu yaptı.

rizespor-antrenmani-2.jpg