Denizli, "Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmaz"

Denizli, "Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmaz"
Ç.Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli, 1461 Trabzon takımında forma giyen Sercan Kaya, Yusuf Erdoğan ve Eren Albayrak transferleri için:”Ateş olmayan yerden, duman çıkmaz” deyimini kullanarak işaret fişeğini yaktı.

NTV Spor Radyo’nun canlı yayın bağlantısına katılan Yeşil Mavililerin Teknik Dİrektörü Mustafa Denizli, Karadeniz’in bu köşesinden Türkiye’ye ışık saçmak için çalıştıklarını, kendisi için lig kategorisinin önemli olmadığını , sezon başından buyana altı ciddi teklif gelmesine karşın Ç.Rizespor’un teklifini kabul ettiğini ve aslada pişman olmadığını dile getirdi.

Ligin ilk haftasında aldıkları galibiyetin önemli olduğunu söyleyen teknik direktör Mustafa Denizli, hafta sonu oynanacak olan A.Demirspor maçında taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini belirterek; heyecanın tek taraflı olmaması gerektiğini bu bağlamda tüm Rizeli’yi yanlarına görmek istediklerini ifade etti.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Denizli, gündemde olan isimlerden 1461 Trabzonspor’lu Sercan Kaya, Yusuf Erdoğan ve Eren Albayrak için; "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" deyimini kullanarak bu  isimleri bir nevi doğruladı.

Öte yandan Ç.Rizespor bu iki futbolcu için girişimlerini sürdürürken, 1461 Trabzon takımı içerde oynayacağı Konyaspor maçı sonrası Sercan ve Erhan’ı yeşil-mavili takıma vereceği iddia edildi.

Haber:Selim Denizalp