Denizli Gelirse Memnuniyet Duyarım

Denizli Gelirse Memnuniyet Duyarım
Ç.Rizespor'da teknik sorumlu Mehmet Ali Karaca, Mustafa Denizli'nin teknik direktör olarak göreve başlaması halinde bundan büyük memnuniyet duyacağını açıkladı.

PTT 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda 1461 Trabzonspor ile karşılaşacak Ç.Rizespor'da teknik sorumlu Mehmet Ali Karaca, mücadele eden takımın kimseden korkmasına gerek olmadığını söyledi.

Karaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolda mücadele eden takımın bir adım önde olduğunu belirterek, ''Biz sahada bu mücadeleyi iyi yapmamız lazım. Futbolcularıma bunu aşılıyorum. Mücadele eden takımın kimseden korkmasına gerek yok. Bucaspor maçı ile moral bulduk ve futbolcuların güvenleri arttı. İlk yarının son haftasını moralli kapatmak için çabalıyoruz'' dedi.

1461 Trabzonspor'un genç ve koşan bir ekip olduğunu ifade eden Karaca, ''Defalarca izlediğim, güçlü ve disiplinli bir takım. Yakaladığı pozisyonları iyi değerlendiriyorlar. Bunun tedbirlerini alacağız. Son hafta maçımızı 3 puan ile kapatarak yerimizi koruma arzusundayız'' diye konuştu.

-''Mustafa Denizli gelirse memnuniyet duyarım''-

Mustafa Denizli'nin teknik direktör olarak göreve başlaması halinde bundan büyük memnuniyet duyacağını dile getiren Karaca, şunları söyledi: ''Yönetimimiz güvenerek takımı iki maç bize emanet etti. İlk maçı alnımızın akıyla üç puanla kapattık. şimdi ikinci maçı kayıpsız geçmek zorundayız. İki maç benim için iki yıl çalıştırmak gibidir. Çünkü ben kulübün evladıyım ve her zaman buradayım. Ç.Rizespor benim için teknik direktör, yardımcı hoca, taraftar hangi görev olursa olsun hep var olacak. Mustafa Denizli çok önemli bir isim. Camianın ve futbolcular üzerinde olumlu bir etki yapıyor. Ç.Rizespor'a gelmesi elbette bir onur. Bunun olumlu etkileri göreve başladıktan sonra çok daha net görülecektir. Göreve gelirse kendisine iki maçta altı puan alan bir takım bırakmak istiyoruz.''