Denizli İlk İdmanına Çıktı - VİDEO

Denizli İlk İdmanına Çıktı - VİDEO
PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor yılın ilk çalışmasına yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile çıktı. Denizli’nin ilk idmana beş önemli ismi çağırmaması dikkat çekti.

Çaykur Rizespor yeni yılın ilk idmanını, yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yönetiminde çıktı. Çaykur Rizespor Tesisleri’nde başlatılan saha yenileme çalışmaların nedeniyle idman, Atatürk Stadyumu’nda yapıldı. Antrenmana takımdan gönderilen Fahri, Kenan, Erhan, İlyas ve Caner katılmadı. Bu arada denenmek üzere takıma çağrılan Cristian Demirtaş’da idmana katıldı.

denizli.20130102155350.jpgİdman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Mustafa Denizli, kimsenin kendilerinden mucize beklememesi gerektiğini belirterek, “Bu çalışmalarda bir hedef var. Buradaki şartları en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Kadro yapımız, ilk yarıda onadığımız maçlar, bundan sonra oynayacağımız maçlar değerlendirme altında olacak. Düşündüklerimizi inşallah gerçekleştireceğiz. Burada uzun süreli bir çalışma yapmak için bulunuyoruz. Bu uzun süreli çalışma çerçevesinde düşündüğümüz hedefleri gerçekleştirirsek mutluluğumuz bir kat daha fazla olacak. Zor bir yarışın içerisine giriyoruz. Şu anda yeterli kadro yapısına sahip değiliz. Bunu önümüzdeki günlerce sayı olarak çoğaltmamız gerekiyor. Takımda çalışmalara katılamayacak arkadaşlarımız var. Bu lige ayrı bir renk katacağımıza, ayrı bir keyif katacağımıza inanıyorum. İçerde ve dışarıda sadece bu lig adına değil ülkede futbol adına yapılacak bir çalışmanın başlangıcı olacak. Ümit ediyorum örnek bir çalışma olur” dedi.

KADRODA CİDDİ DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR

Çaykur Rizespor’da Mustafa Denizli’nin futboldan sorumlu tek kişi ilan edilmesi ile kadroda ciddi değişiklikler yapılması bekleniyor. Denizli, olası değişikliklerin normal olduğunu ifade ederek, “Biz buraya her şeyiyle beyni ile yüreği ile fiziği ile gelip, burayı yaşayacak olan futbolcu profilini tercih ediyoruz. Şartları değerlendiriyoruz. Hem kulübümüz hem de futbolcumuz açısından. Şuanda bu çalışmalara başlamasını düşündüğümüz arkadaşlar ile başladık. İlerleyen süreçte gayet normal olarak değişiklikler olabilir. Bu şekilde başlamayı uygun gördük. İleride koşulları bir daha gözden geçirebiliriz” diye konuştu.

Teknik direktör Mustafa Denizli, Karabükspor’da oynayan Sernard ile görüşmelerin sürdüğünü ve konunun bugün netleşeceğini kaydetti.