Denizli: Katkı Vermeye Geleceğim

Denizli: Katkı Vermeye Geleceğim
Ç.Rizespor'un çiçeği burnundaki Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Türkiye’nin her alanında en üst düzeyde insanlar çıkaran bu küçük ama yürekleri büyük insanların memleketinin futbol takımına katkı vermeye geleceğim." dedi.

Ç.Rizespor teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli, spor muhabiri Selim Denizalp’a konuştu. Denizli açıklamasında "Uzun yıllar Ç.Rizespor kulübünde beklenilen başarı bir türlü gelmedi. Bu başarıyı yakalama adına ben ve ekibim ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bu kulüp, Rize şehri, Ç.Rizespor taraftarı en iyisine layıktır. Türkiye’nin her alanında (Siyaset, iş dünyası, sanat) en üst düzeyde insanlar çıkaran bu küçük ama yürekleri büyük insanların memleketinin futbol takımına katkı vermeye geleceğim." dedi.

Henüz erken….

Spor yazarı Selim Denizalp’in, hocam hayırlı olsun diyelim mi sorusuna karşı “henüz erken, inşallah hafta içinde karşılıklı resmi imzaların atılacağını “ dile getiren Mustafa hoca sözlerine şöyle devam etti:

Hafta İçi Tekrar Bir Araya Geleceğiz..

“Şimdilik her şey yolunda, büyük bir aksilik olmazsa hafta içi Ç.Rizespor yönetimi ile tekrar bir araya gelerek son rötuşları yapacağız. Beni tanıyan bilir. Benim için lig, takım ismi, coğrafya önemli değil. Tabi ki benim olduğum yerde başarı gelecek. Uzun yıllar Ç.Rizespor kulübünde beklenilen başarı bir türlü gelmedi. Bu başarıyı yakalama adına ben ve ekibim ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bu kulüp, Rize şehri, Ç.Rizespor taraftarı en iyisine layıktır. Türkiye’nin her alanında (Siyaset, iş dünyası, sanat) en üst düzeyde insanlar çıkaran bu küçük ama yürekleri büyük insanların memleketinin futbol takımına katkı vermeye geleceğim. Yalnız tekrar belirteyim, resmi imza henüz atılmadı. Çok büyük olasılıkla hafta içi Ç.Rizespor yönetimi ile tekrar bir araya gelerek sözleşme imzalayacağım” açıklamasında bulundu.

Son iki maç çok önemli

Türk futbolunun duayen teknik direktörü Mustafa Denizli, son dört gündür kayınpederinin rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da bulunduğunu, önceki akşam Ç.Rizesporlu yöneticilerle bir araya geldiğini hatırlatarak; ”Şimdi kısa bir mola istiyorum. Ç.Rizespor’un ilk devrenin bitimine iki hafta kala oynayacağı iki önemli maçı var. Öncelikle hedef bu maçlar olmalı. Ligde alınacak olan her puanın önemi çok büyük. Bu maçlara konsantre olalım” ifadesini kullandı.

Haber : Selim Denizalp