Denizli: O Kadar Aç Gözlü Değiliz

Denizli: O Kadar Aç Gözlü Değiliz
Ç.Rizespor Teknik Direktörü, ligde kalan 10 maç için konuştu. "O kadar aç göz değiliz" dedi. Peki Denizli neden böyle söyledi. İşte cevabı:

Haftayı Kartalspor galibiyeti ile kapayan Ç.Rizespor, deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdürüyor. burada gazetecilerin sorularını cevaplandıran Ünlü Teknik Direktör Denizli, Selim Denizalp'in "PTT 1.Ligin son 10 haftasına girildiği ve ortada 30 puan var. Ç.Rize kaç puana talip" yönündeki sorusuna "Bu puanlardan ne kadar çok alabilirsek o kadar güzel olacak. O kadar aç gözlü değiliz, bize ne kadar yeterli ise, o kadarını alırız” ifadesini kullandı.

Akşam saatlerinde başlayan antrenman aşırı yağmur ve rüzgar altında yapıldı. Futbolcuların oldukça moralli olduğu gözlenilirken, çalışma öncesi teknik direktör Mustafa Denizli gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

mustafa-denizli-antrenmanda-1.jpg

Keyifli Bir Dönem Başlıyor

Hedeflerinin maç başı iki puan ortalaması olduğunu, bundan sora oynayacakları karşılaşmalarda bu hedefi tutturmaları halinde hedefe ulaşacaklarını bir kez daha dile getiren Ç.Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli; “ Keyifli bir dönem başlıyor. Şuanda yedi maçtan on beş puan topladık. Bundan sonra bunun altına düşmezsek bizim için her şey normal yolunda gidiyor demektir. Önümüzde 10 hafta var. Bu periyodu ikiye ayırıyoruz. Beşli iki bölüm halinde bakacağız” ifadesini kullandı.

K.Erciyes’in Puan Alması Sürpriz Oldu !..

24’üncü haftanın kapanış maçında Göztepe’nin lig lideri K.Erciyes takımı ile 0-0 berabere kalmasını sürpriz olarak değerlendiren Denizli; “ Göztepe maç boyunca çok daha etkili bir oyun ortaya koydu. Bence deplasman takımı K.Erciyes’in puan alması sürpriz oldu. Bu tip maçlar daha çok olacak. Burada önemli olanın bizim böyle sürpriz sonuçlara mahal vermememiz. Bundan sonra içeri, dışarı serisine başlıyoruz, genel olarak takımımdan memnunum “ açıklamasını kullandı.

Ligin Altı, Üstü Yok !…

Ligde alt tarafta bulunan takımlarla, zirveye oynayan takımların maçlarında her türlü sonuçlara gebe olduğunu dikkatini çeken deneyimli hoca hiçbir maçı ayırt etmediklerini hafta sonu oynayacakları Denizlispor karşılaşmasında alt tarafta yer alıyor diye rakibe başka bir gözlükle bakmayarak tersine çok ciddi hazırlıklar içinde olduklarını vurguladı.

Defans İstediğim Kıvama Gelmedi !..

Son iki maçta çok eleştirilen defansın gol yememesi istediği kıvama gelip, gelmediği sorusuna karşı yeşil-mavili takımın teknik patronu şöyle cevap verdi: “Gol yememesi istediğim kıvama geldiği anlamına gelmez. Ufak, tefek de olsa hatalarımız bu bölgede var. Pozisyon üretmede bir sıkıntımız yok, defansta son maçı baz alarak söylersek evet, rakibe pozisyon vermedik. Ama hep daha iyisi vardır. Henüz benim istediğim kıvama defans gelmedi”

Cenk Ahmet’in Performansı…

Ligde 8 golü bulunan son haftalarda ilk oyundan çıkan oyuncu olan C.Ahmet için teknik direktör Mustafa Denizli şöyle konuştu: “Cenk Ahmet’in ayağında bir problem var. Geçen hafta İstanbul’a gönderdik M.R çekildi. Çok ciddi bir boyutta değil. Ama sezon sonunda belkim bir operasyon yapılır. O da sıkıntılı oynuyor bunlar olağan şeyler”

O Kadar Aç Gözlü Değiliz

PTT 1.Ligin son 10 haftasına girildiğini ortada 30 puan var olduğunu bu puanların ne kadar çok alabilirsek o kadar güzel olacağını vurgulayan Denizli;” O kadar aç gözlü değiliz, bize ne kadar yeterli ise, o kadarını alırız” ifadesini kullandı.

Kaptan, Önce “İnsan”…

Deneyimli hoca son olarak takım kaptanı Florın Cernat’ın çok kaliteli bir isim olduğunu, bundan önemli olanında insan olarak kaliteli biri olduğunu bir kez daha yenileyerek, kendi takımında futbol kalitesinin yanında insan kalitesinin de yaratmaya çalıştıklarını söyledi.

Haber: Selim Denizalp / Vira Haber