Denizli, "PTT 1. Ligde Bir Anormallik Var"

Denizli, "PTT 1. Ligde Bir Anormallik Var"
Ç.Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli, Boluspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada "Bu sene ligde bir anormallik var. Önceden şampiyonluk 3-4 takım arasında belirlenirdi ama şimdi tüm takımlar birbirini yenebilecek güçte." dedi.

PTT 1. Lig'in 23'üncü haftasında sahasında Boluspor'u 1-0'lık skorla geçen Ç.Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli, "PTT 1. Ligi çok yakından takip eden bir insanım. Bu sene ligde bir anormallik var. Önceden şampiyonluk 3-4 takım arasında belirlenirdi ama şimdi tüm takımlar birbirini yenebilecek güçte." dedi.

Denizli, maçın ardından yapılan basın açıklamasında, Boluspor maçının kendileri açısından zor geçtiğini ifade ederek, "Bazı maçlar vardır bir galibiyetten çok ötede değerlendirilir. Bugün öyle bir maç oldu. Rakibimiz ikinci yarının en tehlikeli takımlarından biriydi. İlk yarı bulduğumuz net pozisyonlar vardı ama golü ikinci yarıda bulduk. Son on dakikada bir panik haline girdik. İkinci yarı oynadığımız en zor maçlardan biri oldu. Geçen haftaki farklı mağlubiyet sonrası bu maça baskılı bir ortamda çıktık. Kazandığımız için sevinçliyiz. Yarından itibaren önümüzdeki hafta oynayacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız. Böyle maçlar 6 puanlık maç sayılıyor. Golü attıktan sonra skoru koruma içgüdüsü hiç sevmediğim bir durumdur ama ister istemez bir panik yaşadık." dedi.

Ç. Rizespor'un başına gelmeden önce PTT 1. Lig'i çok yakından takip ettiğini söyleyen Denizli, "Bu sene ligde bir anormallik var. Önceden şampiyonluk 3-4 takım arasında belirlenirdi ama şimdi tüm takımlar birbirini yenebilecek güçte. Zorlu bir ligde mücadele ediyoruz ve tek sezon sonu itibariyle ilk ikide yer alarak Süper Lig'e çıkmaktır." diye konuştu.

Ç.Rizesporlu forvet Çağrı Yarkın ise, "Bizim için çok önemli bir haftaydı. Geçen hafta Samsunspor karşısında aldığımız farklı mağlubiyet sonrası bu maça daha iyi çalıştık. Güçlü bir rakiple oynadık ve 3 puan aldığımız için mutluyuz." dedi.

Takımın sağ bek oyuncusu Orhan Ovacıklı da "Maça çıkarken tek hedefimiz üç puan almak ve geçen haftaki kötü oyunumuzu bu maçta sergilememekti. Zor bir maç oldu. İyi savunma yaptık. Taraftarımızın iyi desteğiyle galip ayrıldık." Şeklinde konuştu.

BOLUSPOR CEPHESİ

"TEK OLUMSUZ NOKTA GOL YEMEKTİ"

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin ise, Süper Lig yolunda ciddi bir rakiple karşı karşıya geldiklerini hatırlatarak, "Yenilmiş olmak son derece üzücü. Her zaman ilk altı arasında olmak temel hedefimizdir. Bugün takımımla ilgili söyleyeceği tek olumsuz nokta gol yememizdir. Oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadeleden memnunum. İki hafta arka arkaya yenilmiş olmak iyi olmadı. Benim dönemimde kaybettiğimiz hataların hepsi bireysel hatalardan geldi. İlk iki hedefimiz için puan artık kaybetmememiz gerekiyor. İlk iki hedefine uzak bile görünsek son haftaya kadar mücadelemizi vereceğiz." dedi.

Bolusporlu futbolcu Engin Aktürk de eski takımına karşı mücadele verdiğini hatırlatarak, "Ç.Rizespor bizim için çok ciddi bir rakipti. Biz galibiyet için buraya geldik ama mağlup olarak dönüyoruz. Mücadele anlamında yüksek kaliteli bir maç oldu. Bundan sonra Boluspor adına en iyi sonuçları almak için uğraşacağız." ifadelerini kullandı.

Takımın genç oyuncularından Emre Kılınç ise iyi hazırlandıkları bir maçta mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.