Denizli, Rize'ye Barbekü Partisi ile Hazırlanıyor

Denizli, Rize'ye Barbekü Partisi ile Hazırlanıyor
Hafta sonu Ç.Rizespor ile karşılaşacak Denizlispor karşılaşmaya barbekü partisi düzenleyerek hazırlanıyor!

PTT 1. Lig'de teknik direktörlük görevine Mustafa Denizli'nin gelmesiyle büyük bir çıkış yakalayan Ç.Rizespor'u pazar günü ağırlamaya hazırlanan Denizlispor, iç sahada iki sezondur yenemediği rakibi önündeki şanssızlığını kırmak için ter dökecek. Denizlisporlu futbolcular, Ç.Rizespor maçı öncesi barbekü partisi ile yorgunluk attı.

Uzun yıllar Süper Lig'de karşılıklı puan mücadelesi verdikten sonra son iki sezonda 1. Lig'de yolları kesişen iki ekibin 2010-11 ve 2011-12'de Denizli'de oynadığı maçlarda taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı, iki müsabaka da 1-1 sona erdi.

PTT 1.Lig’de Pazar günü sahasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Ç.Rizespor’u kendi evinde oynayacağı maç öncesi Denizlispor’da moral buldu. Denizli Emniyet Müdürlüğü ile Denizli Belediyesi, Denizlisporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticilere Çamlık Mesireliği’nde barbekü partisi verdi.

denizli,-rizeye-barbeku-partisi-ile-hazirlaniyor-1.jpg

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve yöneticilerin katıldığı barbekü partisinde futbolcular bahardan kalma bir günde stres ve yorgunluk attı. Bazı futbolcular arkadaşlarına kendi elleriyle köfte yedirirken, bazı oyuncular da ağaçların arasında gezerek stres attı.

denizli,-rizeye-barbeku-partisi-ile-hazirlaniyor-4.jpg

Barbekü partisinde Denizlisporlu futbolcuların oldukça moralli oldukları gözlenirken, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, "Samsunspor maçı öncesi kenetlenen camiamız, futbol takımının başarısı için elinden geleni yapıyor. Boluspor maçında da yenilmemiz takımı biraz daha kenetledi. Ç.Rizespor’u kendi seyircimiz önünde yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Denizlispor takım kaptanı Veli Acar da, Çamlık Mesireliği’nde stres attıklarını söyleyerek, Ç.Rizespor maçı öncesi futbolcular adına galibiyet sözü verdi.

denizli,-rizeye-barbeku-partisi-ile-hazirlaniyor-2.jpg

denizli,-rizeye-barbeku-partisi-ile-hazirlaniyor-3.jpg

denizli,-rizeye-barbeku-partisi-ile-hazirlaniyor-5.jpg

denizli,-rizeye-barbeku-partisi-ile-hazirlaniyor-6.jpg