Denizli Tarih Yazmaya Geliyor

Denizli Tarih Yazmaya Geliyor
Ç.Rizespor ile sözleşme imzalamasıyla Yeşil Mavili taraftarların yeniden ümitlerinin yeşermesine neden olarak şampiyonluk beklediği ünlü teknik direktör Mustafa Denizli, yarın Rize’ye geliyor.

Ç.Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan ile birlikte yarın sabah İstanbul’dan uçakla Trabzon’a oradan Rize’ye geçecek olan teknik direktör Mustafa Denizli’ye yeşil-mavili taraftarlar Trabzon hava limanında karşılayarak sevgi gösterisinde bulunacağı öğrenildi.

Yarın ayrıca Başkan vekili Halim Mete, yönetim kurulu üyeleri Koray Deniz, Bekir Mete sportif direktör Oğuz Aydın, Mustafa Denizli’nin yardımcı antrenör görevine getirilen Yusuf Şimşek, İbrahim Üzülmez ve  kondisyoner Stefano Morreno Rize’ye gelecek olan isimler olacak.

Başkan Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri ile Mehmet Cengiz Tesislerinde bir dizi incelemelerde bulunacak olan Denizli, öğleden sonra basın toplantısı düzenleyecek.

Kafile akşam uçağı ile tekrar İstanbul’a dönecek.

Öte yandan Beşiktaş takımında top koşturan Hasan Türk ile Ç.Rizespor’un ilgilendiği haberi genç futbolcu tarafından yalanlandı. Hasan Türk kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu cümleleri kullandı: ” Kulupten kiralanmam ya da baska kulube gitmem konusunda bir haber gelmedi. Yalan haber hepsi”. Duyurulur…

Ç.Rizespor’da futbolcular yeni yılın ilk gününde Mehmet Cengiz tesislerinde bir araya gelecek. Yeşil-mavili ekip, yeni teknik patronu Mustafa Denizli ile ilk antrenmanını 2 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Haber: Selim Denizalp