Denizli'nin "BÜYÜK" Tepkisi

Denizli'nin "BÜYÜK" Tepkisi
PTT 1. Lig ekiplerinden Ç.Rizespor'un Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa'nın golcüsü Adem Büyük ile anlaşma yapıldığına ilişkin çıkan haberlere tepki gösterdi.
Ligin ikinci yarısında Çaykur Rizespor'u Spor Toto Süper Lig'e çıkarmak için mesai yapacak olan Mustafa Denizli, Kasımpaşa forması giyen Adem Büyük'ün Rizespor ile anlaştığı yönünde çıkan haberlere tepki gösterdi.
 
Tecrübeli teknik adam Adem Büyük'ün Ç.Rizespor ile anlaştığı yönündeki haberleri kendisinin de okuduğunu, ancak bu haberlerin nereden çıktığına bir anlam veremediğini söyledi. Bu oyuncu ile bir anlaşma yapılmadığını vurgulayan Mustafa Denizli, "Bilmediğim başka bir Rizespor mu var acaba?" diye sordu. 
 
Kadro güçleniyor
 
Transfer çalışmalarını sürdüren Ç.Rizespor, 5 oyuncu ile yollarını ayırdıktan sonra Kardemir Karabükspor'un forvet oyuncusu Florin Cernat ile Kazakistan Milli Takım formasını 59 kez giyen stoper Samat Samatov'u renklerine kattı. Yeşil-Mavililer sezon başında Uche Kalu ile birlikte Rize'ye getirilen ancak yabancı kontenjanı nedeniyle kadroya alınamayan Nijeryalı orta saha oyuncusu Vincent Eze Okehuie'yi ise denemeye aldı. 
 
Çetin 5 ay sonra geri döndü
 
Sezon başında Gaziantepspor'dan transfer edildikten sonra hazırlık kampında sakatlanarak 5 ay sahalardan uzak kalan Çetin Güngör, iyileşmesinden sonra yeniden takımla birlikte çalışmalara başladı.