Denizli'nin Rize'de İlk Açıklamaları

Denizli'nin Rize'de İlk Açıklamaları
Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, ayağının tozuyla basın toplantısı düzenledi.

Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli’nin Çaykur Rizespor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalaması, PTT 1. Lig'de büyük ses getirdi. Bugün Rize’ye gelen Mustafa Denizli katıldığı yönetim kurulu toplantısının ardından tesisleri gezerek basın karşısına çıktı.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Denizli, uzun yıllardır hedeflediği bir projenin ilk adamı olarak Çaykur Rizespor ile hayatındaki en uzun sözleşmeye imza attığını belirtti. Bu projenin şahsi sosyal sorumluluk kapsamında çok önemli bir çalışma olduğunu hatırlatan Denizli, "Ülkemiz için yapılacak bir çalışma. Kariyerimizi, deneyimimizi ülke adına kullanmak için çok önemli bir fırsat. Bazen bu çalışmalardan olağanüstü şeyler beklenir. Bunları beklemeye gerek yok. Biz gerekeni yapacağız. Bir proje çerçevesinde düşündüklerimizi zaman içinde ekiplerle birlikte futbolcularla ve Rizelilerle gerçekleştirmeye çalışacağız. Devletimiz yıllardır işadamlarına çağrı yapar. 'Ülkenin çeşitli yerlerinde yatırım yapın' diye. Benim ülkenin her yerine kuracak fabrikam yok ama deneyimlerimi bilgimi paylaşma sorumluluğum var. Amacım budur" dedi.

rize-yonetim.jpg

"BU BAŞARI EN ÖNEMLİ KÖŞE TAŞIMIZ OLACAK"
Rize’de elde edecekleri sportif başarının hayatındaki en önemli köşe taşı olacağını belirten Denizli, “Burada yaşayacağımız sportif başarı çok anlam ifade edecek. Hayatımın en önemli köşe taşı olacak. Ülke futboluna beni ve ekibimi daha mutlu sağlıklı çizgisi ve seviyesi yüksek yerlere taşımak için katkılarımızı ortaya koyacağız. Bu sadece Çaykur Rizespor projesi değildir. Ülkenin her tarafına Rize'den verilmekte olan bir mesajdır. Bu benim projelerimden bir tanesiydi. Yıllar önce bir dememem oldu ama onu gerçekleştiremedim. Bu kez Rize'de gerçekleştireceğiz. Burada sizlerle olmaktan mutluyum. Zor bir yarış. Heyecanı ve çekişmeli bir lig bizi bekliyor. Türkiye'nin her tarafına Rize'den iyi mesajlar ve güzel futbol sunacağız. Bizim gibi hedefi olan çok takım var. Buda 2. yarının zorlu geçeceğinin habercisidir. Bu yıl önümüzdeki yıl bana ve ekibime düşündüklerimizi gerçekleştirmek için yardımcı olsun. Sağlıklı ve genç bir ekip kurduk. Bu yolda ekibimin de sağlıklı bir yol haritası olacak" diye konuştu.

"ANLAŞMADAN ÖNCE 4 KULÜPTEN DAHA TEKLİF ALDIM"

Çaykur Rizespor ile anlaşmadan önce dört kulüpten daha teklif aldığını ifade eden Denizli, “Benim hayata bakış açım ve değerlendirmelerimi böyle ortamlar hazırlıyor. Rizespor'un bugüne kadar bana getirdiği öneriden önce 4 kulüpten çalışma teklifi aldım. Değerlendirdim ama benim düşüncelerimle bir paralellik oluşturamadım. Huzurlu bir çalışma ortamını içinde yaşamak ve buna inanmak. Rizespor'un yıllardır düşündüklerini gerçekleştirmiş olmasından dolayı geldim. Ben Rizespor'un karşısına hem futbolcu, hem teknik adam olarak geldim. Şimdi ise Rizespor'un hocası olarak planlarımı gerçekleştirmek için görevi kabul ettim ve geldim. Elbette beklentiler çok fazla. Görevimiz daha zor. Bu zorluk başarı isteğimizi çoğaltacaktır. Bu çerçevede çalışma ortamı gerçekleşti. Hayatım boyu verdiğim hiç bir karardan pişman olmadım" dedi.