Depremde Hayatını Kaybeden Rizeli Anne ve Kızı Toprağa Verildi

Depremde Hayatını Kaybeden Rizeli Anne ve Kızı Toprağa Verildi
Hatay'da ikamet ederken depremde yıkılan evlerinin enkazında kalarak vefat eden Rizeli anne ve kızı toprağa verildi.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde Hatay'da kaldığı göçük altında vefat eden anne Zeynep Altıntaş (45) ile kızı Cansu Galip (16)'in cenazeleri İkizdere Şimşirli köyüne getirildi.

Vefat eden anne ve kızı öğle namazı sonrası kalabalık bir cemaatle kılınan Cenaze namazıyla köydeki aile kabristanlığına defnedildiler.

İkizdere Müftüsü Nizamettin Keskin'in kıldırdığı cenaze namazına İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram, Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

hatayda-ikamet-ederken-depremde-yikilan-evlerinin-enkazinda-kalarak-vefat-eden-rizeli-anne-ve-kizi-topraga-verildi-1.jpghatayda-ikamet-ederken-depremde-yikilan-evlerinin-enkazinda-kalarak-vefat-eden-rizeli-anne-ve-kizi-topraga-verildi-2.jpghatayda-ikamet-ederken-depremde-yikilan-evlerinin-enkazinda-kalarak-vefat-eden-rizeli-anne-ve-kizi-topraga-verildi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.