Depremde Hayatını Kaybeden RTEÜ’lü Elif Nur Şeyma’nın Annesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kızının İsminin Yaşatılmasını İstedi

Depremde Hayatını Kaybeden RTEÜ’lü Elif Nur Şeyma’nın Annesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kızının İsminin Yaşatılmasını İstedi
Malatya’da depremde hayatını kaybeden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencisi Elif Nur Şeyma Dalhançer’in annesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan kızının isminin yaşatılmasını istedi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 4. Sınıf öğrencisi Elif Nur Şeyma Dalhançer (23), Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerde memleketi Malatya’da hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremlerden etkilenen Malatya’daki incelemeleri sırasında depremzede vatandaşlarla da görüştü. Malatya’nın Yazıhan ilçesindeki depremde hayatını kaybeden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 4. Sınıfı öğrencisi Elif Nur Şeyma Dalhançer’in annesi ve teyzesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşmede anne ve teyze, Elif Nur Şeyma’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisinin yüksek olduğundan memleketi ve adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni tercih ettiğini kaydederek isminin Rize’de bir kütüphanede yaşatılması talebinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Elif Nur Şeyma’nın isminin Malatya’daki bir okula verilmesinin daha isabetli olacağını ifade ederek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e bu yöndeki talimatını verdi.

elif-nur-seyma-dalhancer-rteulu-ogrenci.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
14 Yorum