Depremin 137. saatinde hamile kadın ve 3 yaşındaki kızı, Rize Arama Kurtarma Ekipleri kurtardı

Depremin 137. saatinde hamile kadın ve 3 yaşındaki kızı, Rize Arama Kurtarma Ekipleri kurtardı
Hatay'da depremde enkaz altında kalan hamile kadın ve 3 yaşındaki kızı, Rize Arama Kurtarma Ekiplerince (RİKE) sağ olarak çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremlerin ardından deprem bölgesine giden Rize Arama Kurtarma Ekipleri (RİKE) gönüllülerinden oluşan arama kurtarma ekibi, Hatay merkez Cebrail Mahallesi Fatih Caddesi'nde bir binanın enkazından gelen sesler üzerine çalışmalarını burada yoğunlaştırdı.

Seslerin geldiği yöne doğru koridor açan ekipler, ilk depremden 137 saat sonra hamile kadın ile 3 yaşındaki kızını sağ olarak çıkarmayı başardı.

Kurtarılan anne ve kızı, 112 Acil Sağlık ekiplerince bölgedeki hastanelere sevk edildi.

depremin-137-saatinde-hamile-kadin-ve-3-yasindaki-kizi-rize-arama-kurtarma-ekipleri-kurtardi-2.jpgdepremin-137-saatinde-hamile-kadin-ve-3-yasindaki-kizi-rize-arama-kurtarma-ekipleri-kurtardi-3.jpgdepremin-137-saatinde-hamile-kadin-ve-3-yasindaki-kizi-rize-arama-kurtarma-ekipleri-kurtardi-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum