Derbide tarihe geçen kavga

Derbide tarihe geçen kavga
Kadıköy'deki dev derbi kavgayla başladı. Daha maç başlamadan kavga çıktı. Fenerbahçe'li Cristian ile G.Saray kaptanı Arda arasında yaşanan kavga diğer oyuncuların araya girmesiyle büyümeden sona erdi.

Son derbinin 94. dakikasında kavga eden iki takım oyuncuları, bu kez rekorlar kitabına girecek şekilde (!) maçın başlamasına 50 dakika kala kapıştı.
 
İki takım ısınmak için sahaya çıktıktan sonra, Galatasaraylı futbolcular sarı kırmızılı taraftarları selamlamaya gidiyordu.

Bu esnada ısınan Cristian, arkası dönük olan ve kendisini görmeyen Arda önüne çıkınca durmak yerine itmeyi tercih etti !.. Ancak Arda bu hareke cevap vermedi, sakin şekilde Galatasaraylı taraftarları sakinleştirmeye gitti.
 
Ancak 10 saniye önce gayet sakin olan Arda, hataya hatayla cevap vermekte gecikmedi. Arda, Cristian'a doğru parmağını sallayıp "Adam Ol" diye bağırınca az önce farkedilmeyen olay su yüzüne çıktı.
 
Az önce rakibini iten Cristian bu kez de Arda'nın üzerine yürüdü. Arda da geri adım atmadı. Ardından iki takım futbolcuları oraya koştu, kimisi ortamı sakinleştirmeye çalıştı, kimisi birbirini itmeye...

Bu esnada maçın yardımcı hakemlerinden Tarık Ongun'un da başının yarıldığı görüldü.