Derede Kaybolan İki Kardeşten Biri Bulundu, Diğeri Aranıyor

Derede Kaybolan İki Kardeşten Biri Bulundu, Diğeri Aranıyor
Erzurum'un İspir ilçesinde, cumartesi günü dereye düşen otomobilde kaybolan iki kardeşten birinin cesedine önceki gün ulaşılırken diğerinin aranmasına dün de devam edildi.

Edinilen bilgiye göre, İspir'den Rize istikametine giderken Özlüce Mahallesi yakınlarında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlanan otomobilde bulunan iki kardeşten biri 4 gün sonra önceki gün bulundu. Kaza sonrası, Erzurum İl Acil ve Afet Durum Müdürlüğü (AFAD), Erzurum İtfaiye Kurtarma ve Jandarma ekipleri tarafından 4 gündür yapılan arama kurtarma çalışmalarının ardından dün de devam eden arama çalışmalarına Urfa Emniyet Müdürlüğünden 6 kişilik Polis Dalgıç ekibi ve Ankara Jandarma Genel Komutanlığından 15 kişilik Jandarma Özel Arama Kurtarma ekibi de katıldı.

derede-kaybolan-iki-kardesten-biri-bulundu,-digeri-araniyor2.jpg

Özlüce Regülatörü gölünde yapılan arama çalışmaları esnasında önceki gün öğle saatlerinde araç sürücüsü Mehmet Karaduran'ın (54) cesedine ulaşılırken kardeşinin bulunması için çalışmalar dün de sürdürüldü.

derede-kaybolan-iki-kardesten-biri-bulundu,-digeri-araniyor1.jpg

Olay

Cumartesi günü İspir'den Trabzon Havaalanına giderken Özlüce Mahallesi yol ayrımı yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 53 DF 449 plakalı otomobil dereye yuvarlanmış, içinde bulunan sürücü Mehmet Karaduran ve kardeşi Hüseyin Karaduran (51) dere suyundaki akıntıya kapılarak kaybolmuştu.