Derepazarı Belediye Başkanı Metin, BBP'den Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

Derepazarı Belediye Başkanı Metin, BBP'den Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı
Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Büyük Birlik Partisinden 2024 Yerel Seçimlerinde adaylığını açıkladı.

Rize’nin Derepazarı ilçesinde 2019 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP’den Belediye Başkanı seçilen ve 2021 yılında partisinden istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne katılan Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Derepazarı'nı Rize'nin Kuşadası yapacağını belirterek Büyük Birlik Partisi’nin Derepazarı Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkanlığının İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Yardımcıları Dursun Çağlayan ve Sultan Selim Şimşek'in de katılımlarıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

BBP’nin Rize’deki tek belediye başkanı olan Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin de toplantıya katıldı. Belediye Başkanı Metin, partisinden Derepazarı Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Başkan Metin, burada yaptığı açıklamada, Derepazarı'nın geleceği için daha fazla hizmet etmek amacıyla Büyük Birlik Partisi çatısı altında yer aldığını belirtti. Derepazarı'nı Rize'nin Kuşadası yapacağını söyleyen Selim Metin, “Birlikte daha nice projelere imza atacağız” diyerek partililerle kucaklaştı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Dursun Çağlayan, Genel Başkan Yardımcısı Sultan Selim ŞİMŞEK, İl Başkanı Ensar Özçelik’e teslim etti.

Toplantıya, BBP Derepazarı İlçe Başkanı Murat Yıldız da katıldı.

derepazari-belediye-baskani-selim-metin-buyuk-birlik-partisinden-2024-yerel-secimlerinde-adayligini-acikladi-1.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
14 Yorum