Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin BBP’ye Katıldı

Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin BBP’ye Katıldı
Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Büyük Birlik Partisi (BBP)’ye katıldı. Metin’in BBP’ye katılması ile BBP Rize’de seçime girmeden bir ilçe belediye başkanı kazanmış oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Derepazarı Belediye Başkanı seçilen ve 2021 yılı Nisan ayında MHP’den istifa ederek Bağımsız olarak görevine devam eden Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin gerçekleştirdiği olağan kongrede BBP’ye katıldı.

Metin’e parti rozetini Rize İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresine katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici taktı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Derepazarı Bağımsız Belediye Başkanı Selim Metin’in BBP’ye katılması dolayısıyla kongrede yaptığı açıklamada, “Amacımız, gayemiz, Rize’mize, Derepazarı’na, ülkemize hizmet etmek, İnşallah bu hizmet yolunda ilçe başkanımız, il başkanımız, Rize ve Rize’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve diğer teşkilat arkadaşlarımızla birlikte hep birlikte Derepazarı’nda daha güzel hizmetlerin yapılması için kendilerine inşallah güçlü bir şekilde destek vereceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

BBP’ye katılan Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin ise, Büyük Birlik Partisine uzak olan biri olmadığını ifade ederek, “Sayın Genel Başkanım, değerli hazirun aklınızdan neden Büyük Birlik Partisi diye bir şey geçebilir? Ben, Büyük Birlik Partisine uzak olan biri değilim. Daha öncelere gidersek Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nu çok eski tanırım. 80’li yıllardan beri Rahmetli Adil Mete vardı. Onun arkadaşıydı Onun sayesinde tanıdım ve 2014’te de Büyük Birlik Partisi’nden belediye başkan adayı oldum. Az bir oyla seçimi kaybettim Teşkilat yoktu, hiçbir şey yoktu sadece il başkanımız vardı o vaziyetle büyük bir özveriyle çalıştık ve az bir oyla seçimi kaybettik. Ama inşallah bundan sonra Büyük Birlik bayrağını göklere tekrar yükselteceğiz ve hiçbir zaman yere indirmeyeceğiz. Bayrağı aldığımız yerden devam edeceğiz. Teşkilatımıza ve genel başkanımıza teşekkür ediyor, Derepazarı’mıza ve halkımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

derepazari-belediye-baskani-selim-metin-bbpye-katildi-7.jpgderepazari-belediye-baskani-selim-metin-bbpye-katildi-6.jpgderepazari-belediye-baskani-selim-metin-bbpye-katildi-5.jpgderepazari-belediye-baskani-selim-metin-bbpye-katildi-3.jpgderepazari-belediye-baskani-selim-metin-bbpye-katildi-1.jpgderepazari-belediye-baskani-selim-metin-bbpye-katildi-8.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin BBP'ye Katılıyor

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum