Derepazarı Belediyesi Başkan Aday Adayı Aksoy: “Yol Haritamız Vatandaş Odaklı”

Derepazarı Belediyesi Başkan Aday Adayı Aksoy: “Yol Haritamız Vatandaş Odaklı”
AK Parti’den Derepazarı Belediyesi Başkan aday adayı olan Kerim Aksoy, yol haritasını belirlediklerini ifade ederek, “Partimizin insanı merkeze alan belediyecilik anlayışı bizim yol haritamız olacaktır” dedi.

Derepazarı Belediyesi Başkan Aday Adayı Kerim Aksoy, ilçedeki bir restorantta gönüldaşları ve partililerle birlikte basın toplantısı düzenleyerek, aday adaylığı süreciyle ilgili bilgi verdi.

Aksoy, katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyen ilçenin ve şehrin değerleriyle bütünleşecek, yol haritalarını sivil toplum kuruluşlarıyla belirleyecek, belediye olarak yapılan yatırım ve projelerin merkezine insanı alan belediyecilik anlayışı ile çalışmak üzere Derepazarı Belediye Başkanlığına talip olduğunu kaydederek, “Yol haritamız; sorarak, ihtiyaçları belirleyerek, partimizin ve sosyal demokrasinin temel ilkelerine uyarak yol almaktır. Halkımıza hizmetin en iyisini vermek için bu göreve talip olduk. Güzide ilçemizle milletin hizmetkarı olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

ak-parti-derepazari-belediyesi-baskan-aday-adayi-kerim-aksoy-(1).jpg

Devlet başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Demokrasi hizmet ve kalkınma yerelde başlar’ sözünün yerel yönetimlerin rolünü en güzel şekilde ifade ettiğini kaydeden Aksoy, “Güzel ülkemizin değişim ve dönüşümüne öncülük eden Ak Parti, modern, estetik ve yaşanabilir şeyler sloganı ile AK belediyeciliği hayatımıza sokmuştur. Partimizin insanı merkeze alan belediyecilik anlayışı bizim yol haritamız olacaktır. Bu anlayışla göreve talip olmadan önce ilçemizin ihtiyaçlarını iyi analiz ettik. Güzel ilçemizin ne ihtiyacını olduğunu ve çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz. Bizler bu şirin ilçemizin sevdalısı olarak bir bayrak yarışı olan AK Parti belediyeciliğini, bizden önce yapılanların üzerine katarak geleceğe hazırlamak ve marka bir ilçe hedefine ulaştırmak istiyoruz. Çıktığımız bu yolda Rabbimizden hakkımızda hayırlısını nasip etmesini diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Aksoy, Derepazarı’na hizmet etmiş ve ahirete göç etmiş olanlara Cenabı Allah’tan rahmet dileyip, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulundu.

ak-parti-derepazari-belediyesi-baskan-aday-adayi-kerim-aksoy-(5).jpgak-parti-derepazari-belediyesi-baskan-aday-adayi-kerim-aksoy-(3).jpgak-parti-derepazari-belediyesi-baskan-aday-adayi-kerim-aksoy-(6).jpgak-parti-derepazari-belediyesi-baskan-aday-adayi-kerim-aksoy-(4).jpgak-parti-derepazari-belediyesi-baskan-aday-adayi-kerim-aksoy-(2).jpgak-parti-derepazari-belediyesi-baskan-aday-adayi-kerim-aksoy-(7).jpg