Derepazarı Belediyesi’nde “Sosyal Denge” Sevinci

Derepazarı Belediyesi’nde “Sosyal Denge” Sevinci
Derepazarı Belediyesi bünyesinde çalışan memurları kapsayan 2016-2017 dönemi Sosyal Denge Sözleşmesi yenilendi.

Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül ve Rize Bem-Bir-Sen İl Başkanı Resul Usta tarafından yenilenen sözleşmenin imza törenine, belediye meclis üyeleri, iş yeri temsilcisi Hamza Koçan ve memurlar katıldı.

Belediye Başkanı Yakup Samangül, yaptığı açıklamada, "İmzalanan sözleşmenin çalışanlar için hayırlı olmasını dileyerek, "İmkanlarımız ölçüsünde memur arkadaşlarımıza destek olmaya çalıştık. Bu sözleşmenin memur arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Arkadaşlarımızla beraber ilçemize hizmet etme noktasında gayretlerimiz bundan sonrada artarak devam edecektir" dedi.

İl Başkanı Resul Usta ise, "Bugün burada bir mutluluğu hep beraber yaşıyoruz.Yeni bir heyecanla, Sizlerle birlikte  bir ekip olarak ,bütün gücümüzle ülkemize, vatanımıza, milletimize ve bu ilçemize bu hizmeti bir ibadet aşkıyla birlikte yapacağınızdan eminiz" diye belirtti.

Usta, "Bem-Bir-Sen olarak Türkiye’de özellikle Bem-Bir-Sen yerel yönetimlerde gerçekten çalışanlarımızın hak ve menfaatini korumakla birlikte sosyal anlamda da bugüne kadar yapmış olduğu başarılı hizmetler vermiştir. Bu hizmetlerde hepsinden önemlisi biz olayı tek taraflı düşünmüyoruz. Biz ülkemizi de milletimizi de çalışanlarımızı da yöneticilerimizi de hep birlikte düşünüyoruz. Rabbim aldığınız alacağınız ücretleri şimdiden hayırlı ve bereketli kılsın" dedi.

derepazari-belediyesi’nde-“sosyal-denge”-sevinci-1.jpg

Bem-Bir-Sen İl Başkanlığı olarak memur arkadaşlarımıza yapılan bu katkıdan dolayı memnun olduklarını ifade eden Usta, Belediye Başkanı Samangül ve meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu Sözleşmenin belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.