Derepazarı’nda 15 Bin Kırmızı Benekli Alabalık Dereye Bırakıldı

Derepazarı’nda 15 Bin Kırmızı Benekli Alabalık Dereye Bırakıldı
Doğa Koruma ve Milli Parklar Rize Şube Müdürlüğü tarafından Derepazarı ilçesinde dereye 15 bin adet kırmızı benekli alabalık bırakıldı.

Rize'nin Derepazarı ilçesinde ‘Doğal Dere Alabalığı Üretilmesi ve Orman İçi Suların Balıklandırılması Projesi' kapsamında 15 bin adet kırmızı benekli alabalık Eriklimanı Deresine salındı.

Erikliman Deresi'nde gerçekleşen etkinliğe, Derepazarı Kaymakamı Nurbaki Yalçın, Derepazarı Belediye Başkan Vekili Hakkı Erdoğan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Rize Şube Müdürlüğü yetkilileri ile diğer ilgililer katıldı.

ilçedeki Tersane Deresine de önümüzdeki günlerde 15 bin adet kırmızı benekli alabalık salınacağı kaydedildi.

derepazari’nda-15-bin-kirmizi-benekli-alabalik-dereye-birakildi-(9).jpgderepazari’nda-15-bin-kirmizi-benekli-alabalik-dereye-birakildi-(1).jpgderepazari’nda-15-bin-kirmizi-benekli-alabalik-dereye-birakildi-(2).jpgderepazari’nda-15-bin-kirmizi-benekli-alabalik-dereye-birakildi-(3).jpgderepazari’nda-15-bin-kirmizi-benekli-alabalik-dereye-birakildi-(7).jpgderepazari’nda-15-bin-kirmizi-benekli-alabalik-dereye-birakildi-(5).jpgderepazari’nda-15-bin-kirmizi-benekli-alabalik-dereye-birakildi-(8).jpgderepazari’nda-15-bin-kirmizi-benekli-alabalik-dereye-birakildi-(10).jpg