Derman, Biz Kimseye Konut Yapacağız Demiyoruz

Derman, Biz Kimseye Konut Yapacağız Demiyoruz
Rize Emekliler Derneğinde yazılı tabelada “Emeklilere 250 TL taksitle ev fırsatı ışıklı tabela dikkat çekerken, dernek başkanı Derman kimseye, sizi konut sahibi yapacağız demediklerini söyledi.

Rize'de Emekliler Derneğinin üye sayısını arttırabilmek için algı operasyonu yaparak Emeklilere 250 Tl. taksitle ev fırsatı sloganıyla üye sayısını arttırmaya çalışmasına tepkiler artarken, dernek başkanı Recep Ali Derman'ın açıklamaları Tabela Ayrı, Başkan Ayrı Konuşuyor yorumlarına neden oluyor.

Dernek binasının duvarında asılı olan ışıklı tabelada, Emeklilere 250 TL taksitle ev fırsatı dikkat çekerken Derman'ın Biz kimseye sizi konut sahibi yapacağız demiyoruz. Başbakanımız açıkladı, bizim konut verme lüksümüz yok, biz sadece oluşacak listeyi valiliğe vereceğiz ve talebimizi ileteceğiz açıklaması emeklilerin tepkisini çekiyor.

Dernek başkanı Recep Ali Derman daha önce 4 bine yakın üyeleri bulunduğunu belirterek “Son zamanlarda 2500'un üzerinde müracaat oldu, şu an üye sayımız 6500 i geçti, her geçen gün sayı artmakta ve yoğun bir talep var” dedi.

“Emekliye İkinci Bahar" projesi kapsamında ilk aşamada 17 ilde inşa edilecek 4 bin 354 konut için 30 Aralık'a kadar ön talepler alınacak ancak açıklanan iller arasında Rize yer almıyor. Ev imkanı karşısında derneğe müracaat eden emekliler kayıt için üye olmak zorunda bırakılıyor.

Türkiye Emekliler Derneği Rize Şubesine üye olanların Şubat ayından önce üye olanların üyelikten ayrılmak istediklerini bildiren dilekçelerini Şubat ayına kadar TÜED şubelerine ulaştırmaları halinde üyelikten çıkarılma işlemleri yapılarak, herhangi bir aidat alımı yapılmayağı belirtildi.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize'de Emekliler Derneği'ne Üye Olanlar Bu Tarihe Dikkat !

Rize'de Emekliler Derneği Fırsatçılık mı Yaptı?