Dernekler Hayırda Yarışıyor

Dernekler Hayırda Yarışıyor
Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde faaliyet gösteren Semerkand Derneği Eleşkirt Şubesi, geçen ay ilçe merkezinde düzenlediği kermesten elde ettikleri gelirle...

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde faaliyet gösteren Semerkand Derneği Eleşkirt Şubesi, geçen ay ilçe merkezinde düzenlediği kermesten elde ettikleri gelirle aldıkları Ramazan kumanyasını yardıma muhtaç ailelere dağıttılar.

Semerkand Derneği Eleşkirt Şubesi tarafından geçen ay ilçe merkezinde düzenlediği kermesten elde ettikleri gelirle aldıkları ramazan kumanyalarını ilçe merkezinin yanı sıra daha önceden tespit ettikleri yardıma muhtaç ailelere gönüllüler aracılığı ile dağıtımını gerçekleştirdiler. Semerkand Eleşkirt Şube Başkanı Sedat Beyazıt yardımlarla ilgili yaptığı açıklama, "Bizler yıllardır her ay düzenli olarak hayırsever halkımızın verdiği destekle muhtaç ailelere yardımları gönüllülerimiz aracılığıyla dağıtıyoruz. Buradan Beşir Derneğine ve o derneğe hayırda bulunan bütün gönül dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Eleşkirt ilçemizde bu türlü hizmetleri veren bütün derneklerle dayanışma içerisindeyiz. Bazen bizim ulaşamadığımız bazende bize ulaşamayan muhtaç kardeşlerimiz konusunda karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Bu Ramazanda İHH, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Semerkand, Beşir Derneği ve eşrafımızın ciddi miktarda hayır dağıttılar. Hayrı yapmak isteyipte zamanı olmayan kardeşlerimizin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırma noktasında kendilerine destek verebileceğimi buran duyuruyorum" dedi.

Dernekler Hayırda Yarışıyor

Dernekler Hayırda Yarışıyor

Kaynak:IHA