Ders Kitapları Okullara Ulaştırılmaya Başladı

Ders Kitapları Okullara Ulaştırılmaya Başladı
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ücretsiz ders kitapları Bayburt'taki tüm okullara gönderilmeye başladı.

2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlıkları çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak öğrencilere dağıtılan ders kitapları Bayburt'taki tüm okullara belli bir planlama dâhilinde ulaştırılıyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Güven ve Şube Müdürü İsa Akgün ile birlikte ders kitaplarının dağıtım işlemlerini yerinde inceledi. Yeni eğitim öğretim yılı için gönderilen ders kitaplarının dağıtımı hususunda itinayla çalıştıklarını belirterek öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hizmetine sunulan kitapların hayırlı olmasını diledi.

Bayburt Ortaokulu deposunda muhafaza edilerek okullara dağıtılan ders kitapları yeni eğitim öğretim yılı başlamadan öğrencilerimizin sıralarında hazır olacak.

Ders Kitapları Okullara Ulaştırılmaya Başladı

Ders Kitapları Okullara Ulaştırılmaya Başladı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.