Destekleme Paraları Bu Tarihte Ödenecek

Destekleme Paraları Bu Tarihte Ödenecek
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, destekleme paralarının ödeneceği tarihi müjdeledi! İşte Karal'ın müjdelediği o tarih:

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çaykur'un 148 milyon TL. tutarındaki yaş çay destekleme bedellerinin 25 Mart 2012 Pazar günü geceyarısından sonra hesaplara ödeneceğini aktardı.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'nde Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Muhammet Avcı ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu ile katıldığı basın toplantısında, olay53 haber muhabirimizin "Üreticilere destekleme bedellerinin mart ayı sonunda ödeneceği müjdesi her yıl sizin tarafınızdan veriliyor. Bu yıl da destekleme ödemeleri mart ayı sonu ödenecek müjdesini verecek misiniz yine?" sorusu üzerine müjdeli haberi vererek destekleme bedellerinin mart ayı sonunda ödeneceğini kaydetti.

karal-cay.jpg

Milletvekili Karal, 25 Mart 2012 Pazar günü gece yarısından sonra üreticilerin ilgili banka hesaplarına destekleme ödemelerinin yatırılacağını, üreticilerin 26 Mart Pazartesi gününden itibaren destekleme ödeme paralarını alabileceğini söyledi.

Karal ayrıca, destekleme ücreti olarak çay üreticilerine 148 Milyon TL.'nin ödeneceğini sözlerine ekledi.