DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karal, Rize'de: “Amacımız ve gayemiz milletimizi hakettiği bir yönetim anlayışı ile buluşturmaktır“

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karal, Rize'de: “Amacımız ve gayemiz milletimizi hakettiği bir yönetim anlayışı ile buluşturmaktır“
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal, şahıslarla ve isimlerle bir dertleri olmadığını belirterek, “Amacımız ve gayemiz milletimizi hakettiği bir yönetim anlayışı ile buluşturmaktır“ dedi.

DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal, Erzincan ve Erzurum'dan sonra memleketi Rize’de partililerle buluştu. “Ülkemizi demokratikleşme, refah ortamını yeniden sağlama ve çocuklarımıza aydınlık bir Türkiye bırakmak için DEVA Partisini kurduk” diyen Karal, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini sona erdirip Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmek istediklerini kaydederek, “Amacımız ve gayemiz milletimizi hakettiği bir yönetim anlayışı ile buluşturmaktır.” dedi.

Kurulduğu günden beri Türkiye'nin dört bir tarafını karış karış dolaşan DEVA Partisi üst düzey yöneticileri seçim tarihinin yaklaşması ile ziyaretlerini sıklaştırıyor. Bu kapsamda bölgeye gelen DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal, Erzincan ve Erzurum programlarının ardından memleketi Rize’de düzenlenen programa katıldı.

Rize'de parti teşkilatları ile biraraya gelen Karal, “Özellikle partimizin kuruluşunda emek vermiş başta rahmetli kurucu İl Başkanımız Metin Erdoğan'a ve tüm kurucu arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Merhum il başkanımıza rahmet diliyoruz" ifadelerini kullandıktan sonra "Siyasi partiler milletimize hizmet etmenin en direkt ve en etkili yoludur. Ülkemizi demokratikleşme, refah ortamını yeniden sağlama ve çocuklarımıza aydınlık bir Türkiye bırakmak için DEVA Partisini kurduk. Amacımız ve gayemiz milletimizi hakettiği bir yönetim anlayışı ile buluşturmaktır. Bizim şahıslarla ve isimlerle bir derdimiz yok. Bizim derdimiz milletimize dar gelen ve ülkemizi birçok anlamda kötü etkileyen bu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden biran önce milletimizi kurtarmak ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmektir. Bu mücadelemizde bizlerden desteğini esirgemeyen siz değerli hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

Parti teşkilatı ile kahvaltıda bir araya gelen Hasan Karal; daha sonra taziye ziyaretlerinde bulundu ve DEVA Partisi İl Başkanlığında misafirleriyle birebir ilgilendi.

27fabef0-fa3b-4e16-9ee4-3c4f7349f9bb.jpeg9d27bd20-d47b-4b2e-b843-a47451295704.jpegb9f39d31-523e-4806-882f-e78bd7df31da.jpeg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26 Yorum