DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Rize'ye Geli...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Rize'ye Geli...
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Trabzon ili Yomra İlçe Kongresine katılmak üzere Trabzon'a gelecek. Babacan'ın Trabzon ziyaretinin ardından Rize’ye gelmesi bekleniyor.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 16 Eylül Perşembe günü partisinin Trabzon iline bağlı Yomra ilçesinde Sandal Otel'de saat: 11.00'de düzenlenecek 1. Olağan Kongreye katılacak. Perşembe günü Trabzon'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan Babacan'ın Cuma günü Rize'ye gelmesi bekleniyor.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,'ın Trabzon ziyaretini tamamladıktan sonra partisinin Rize İl Başkanı Ömer Köroğlu’na taziyede bulunmak ve Kurucu İl Başkanına 2. kez geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak üzere Cuma günü Rize’ye gelmesi bekleniyor.

DEVA Partisi Rize İl Başkanı Ömer Köroğlu’nun kardeşi Hüseyin Köroğlu geçtiğimiz günlerde koronavirüse (Kovid-19) bağlı olarak tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti

Genel Başkan Babacan'ın Cuma günü Rize’ye gelerek İl Başkanlığını ziyaret etmesi ve burada İl Başkanı Ömer Köroğlu’na taziyelerini iletmesi bekleniyor. Babacan'ın daha sonra sağlık sorunları nedeniyle evde tedavisine devam eden partisinin Kurucu İl Başkanı Metin Erdoğan’ı da  ziyaret etmesi tahmin ediliyor.

Hatırlanacağı üzere Babacan, 19 Mart’taki Trabzon programını tamamladıktan sonra beraberinde eşi Zeynep Babacan, Başdanışmanı Hasan Karal, Genel Başkan Yardımcıları Sadullah Ergin, İdris Şahin ve Kurucular Kurulu Üyesi Av. Metin Kaşıkoğlu ile Rize’ye gelerek Kurucu İl Başkanı Erdoğan’a evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu. Babacan'ın yine bir Trabzon ziyareti sonrası taziye ve geçmiş olsun için Rize'ye gelmesi yüksek ihtimal olarak görülüyor.