DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Ekibi Rize'ye Geliyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Ekibi Rize'ye Geliyor
Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yarın Rize’ye geleceği öğrenildi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın beraberinde Başdanışmanı Hasan Karal, Genel Başkan Yardımcıları Sadullah Ergin ve İdris Şahin ile Kurucular Kurulu Üyesi Av. Metin Kaşıkoğlu ile yarın (Cuma) Rize’ye gelecekleri bilgisine ulaşıldı.

Babacan ve ekibinin, sağlık sorunları nedeniyle tedavisi evinde devam eden Rize İl Başkanı Metin Erdoğan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak üzere kente gelmesinin planlandığı öğrenildi.

Bugün Trabzon'da partisinin Trabzon İl Başkanlığı Binasının açılışını gerçekleştirerek çeşitli programlara katılan Babacan, Cuma günü saat 10:00’da Akçaabat İlçe Kongresine katılacak ve Cuma namazını Yavuz Sultan Selim camiinde kılacak. Saat 14:00’te Akçaabat ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirmesi planlanan Babacan 16:30’da Trabzon'da kadın ve gençlik kolları ile bir araya gelecek.

Babacan, Trabzon programının ardından beraberindeki ekiple beraber Rize'ye gelerek sağlık sorunları nedeniyle tedavisi evinde devam eden Rize İl Başkanı Metin Erdoğan’a ziyarette bulunacak.