DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, bayram tatilini Rize’de geçirecek

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, bayram tatilini Rize’de geçirecek
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, Genel Başkan Ali Babacan’ın Kurban Bayramı tatilini Rize’de geçireceğini söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, Genel Başkan Ali Babacan’ın bayramın 1. Günü çarşamba akşam saatlerinde ailesiyle beraber Rize Artvin Havalimanına geleceğini ve burada partililerle bayramlaştıktan sonra konaklamak için Fındıklı ilçesine geçeceğini kaydetti.

Babacan’ın Rize’de 3 gün kalacağını ve resmi bir programı olmadan ailesiyle birlikte Rize ve Artvin’in yaylalarını gezeceğini ifade eden Karal, Rize Artvin Havalimanı seferlerinde yaşanan yoğunluk ve konulmayan ek seferler dolayısıyla Babacan’ın Trabzon Havalimanından geri dönüş yapmak zorunda kalacağını kaydetti.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum