DEVA Partisi Kalkandere İlçe Başkanlığına Yetimoğlu Seçildi

DEVA Partisi Kalkandere İlçe Başkanlığına Yetimoğlu Seçildi
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kalkandere İlçe Başkanlığına Kurucu İlçe Başkanı Reşat Yetimoğlu seçildi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Rize’nin Kalkandere İlçesinde 1.Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kurucu İlçe Başkanı Reşat Yetimoğlu, kongrede ilçe başkanlığına seçildi.

İlçe Başkanı Yetimoğlu’nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Selim Kantar, Veysel Öztürk, Nimet Köksal, Özcan Yener, Gökhan Kılıç, Davut Yılmaz, Ali Çolak, Cemil Yetimoğlu, Yılmaz Yılmaz, İsmail Çolak. Yedek yönetim kurulu üyeleri ise Muzaffer Şahsi, Ramiz Cevahir Erdem ve Ali Mengi olarak belirlendi.

Kongreye, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, Kurucular Kurulu Üyesi İbrahim Dönertaş, Trabzon il Başkanı Kubilay Çiçek, Artvin İl Başkanı Hüsnü Aydın, Rize İl Başkanı Ömer Köroğlu, siyasi parti temsilcileri ve partililer katıldı.

Genel Başkan Yardımcıları, kongrede yaptıkları konuşmalarda, “AK Parti şu anda iktidarın büyük ortağı ama maalesef ortak akıl ortadan kayboldu. İstişare sıfırlandı. Ortak aklın yerini, tek bir kişinin keyfi yönetimi devraldı. Olağanüstü hâl sürerken yapılan bir referandumla, tüm yetki tek kişinin eline teslim edildi. Gece yarısı kararlarıyla yönetilen bir ülke haline geldik. Bir gecede yoksullaşan, bir başka gecede yine yoksullaşan ülke olduk. Ortak aklın çalıştırıldığı dönemde ilmek ilmek ördüğümüz demokratikleşme hikayesinin böyle sona ermesine izin vermeyeceğiz. Türkiye’de gelinen noktada sorun güven ve istikrar sorunu. Ekonomik güvensizliğe, eğitimi, adaleti de ekleyebiliriz. DEVA Partisi bu sorunların üstesinden gelecek kadrolara sahip, sayın Genel Başkanımıza halkımız bu konuda güveniyor'' ifadelerini kullandılar.

Kalkandere İlçe Başkanı Reşat Yetimoğlu ise, Genel Başkan Ali Babacan önderliğinde tüm Türkiye için olduğu gibi Kalkandere içinde bir deva olmak adına yola çıktıklarını ve Kalkandere’de Babacan’ın çizgisinde yürümekte olduklarını da belirterek, “Bölgemizde yaşanan bazı sorunlardan dolayı mevcut iktidar ve sistemden çay çiftçimizin, emekçimizin, işçimizin, memurumuzun çok zor durumda olduğunu biliyoruz. Tüm bu kanayan yaralara deva olmaya gayret edeceğiz” dedi.

demokrasi-ve-atilim-deva-partisi-kalkandere-ilce-baskanligina-kurucu-ilce-baskani-resat-yetimoglu-secildi-3.jpgdemokrasi-ve-atilim-deva-partisi-kalkandere-ilce-baskanligina-kurucu-ilce-baskani-resat-yetimoglu-secildi-2.jpgdemokrasi-ve-atilim-deva-partisi-kalkandere-ilce-baskanligina-kurucu-ilce-baskani-resat-yetimoglu-secildi-1.jpgdemokrasi-ve-atilim-deva-partisi-kalkandere-ilce-baskanligina-kurucu-ilce-baskani-resat-yetimoglu-secildi-5.jpgdemokrasi-ve-atilim-deva-partisi-kalkandere-ilce-baskanligina-kurucu-ilce-baskani-resat-yetimoglu-secildi-4.jpgdemokrasi-ve-atilim-deva-partisi-kalkandere-ilce-baskanligina-kurucu-ilce-baskani-resat-yetimoglu-secildi-6.jpg