DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanlığına Tuğrul Koç Atandı

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanlığına Tuğrul Koç Atandı
DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammet Avcı'nın DEVA Partisi Rize İl Başkanlığına atanması dolayısıyla boşalan Merkez İlçe başkanlığına Tuğrul Koç'un ataması yapıldı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Rize İl Başkanı Ömer Köroğlu, bir süre önce görevinden istifa etti. Köroğlu'nun istifası sonrası Rize İl Başkanlığına Merkez İlçe Başkanı Muhammet Avcı atandı. Avcı'nın il başkanlığına atanması nedeniyle boşalan Merkez İlçe Başkanlığına ise parti içi istişareler neticesinde Tuğrul Koç atandı.

Atamayla ilgili açıklamalarda bulunan DEVA Partisi İl  Başkanı Muhammet Avcı,  “Deva Partisi Rize teşkilatı olarak genç, dinamik ve nitelikli bir ekibiz. Uzun yıllar rize siyasetinde söz sahibi olabilecek bir ekibimiz var. Şehrimizin ve ülkemizin sorunlarının çözümünde söz sahibi olmak isteyen herkesi partimize bekliyoruz.“ dedi.

TUĞRUL KOÇ KİMDİR?

24 Mart 1991 Yılında Rize'de doğdu. İlk orta ve Lise öğrenimini Rize'de tamamlayan Koç ,2013 yılında ODÜ İktisat Bölümünden mezun olmuştur.  2013-2015 yıllarında Özel Bir Bankada Yönetmen Yardımcısı Pozisyonunda görev almıştır. Girişimci bir ruha sahip olan Koç  2015 yılından itibaren Sigortacılık Sektöründe Faaliyet Göstermeye başlamıştır. 2019-2021 yıllarında Rize GENÇ MÜSİAD yönetim kurulunda görev almış yaş haddini tamamlaması sebebi ile ayrılmıştır. Genç, ASKON Rize yönetim kurulunda aktif görev almaya devam etmektedir.

tugrul-koc.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum