DEVA Partisi Rize İl Başkanı Erdoğan Sağlık Sorunları Nedeniyle Görevi Vekaleten İl Başkan Yardımcısı Taşer'e Devretti

DEVA Partisi Rize İl Başkanı Erdoğan Sağlık Sorunları Nedeniyle Görevi Vekaleten İl Başkan Yardımcısı Taşer'e Devretti
DEVA Partisi Rize İl Başkanı Metin Erdoğan’ın sağlık sorunları nedeniyle görevini vekaleten İl Başkan Yardımcısı Aydın Taşer’e devrettiği öğrenildi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Rize İl Başkanı Metin Erdoğan’ın sağlık durumunda sıkıntı yaşaması üzerine Rize’de hastanede yaptırdığı test sonuçlarında akciğerinde bir kist görüldüğü ve hali hazırda Rize il dışında bulunan İl Başkanı Erdoğan’ın bu nedenle biyopsi yaptırdığı öğrenildi.

olay53 haber muhabirimizin telefonla görüştüğü İl Başkanı Erdoğan’ın biyopsi sonuçlarının 1-2 gün içinde çıkacağı ve tedavisinin sonuçlara göre devam edeceği öğrenilirken, İl Başkanı Erdoğan’ın tedavi süreci nedeniyle İl Başkanlığı görevini de vekaleten İl Teşkilat İşleri Başkanlığından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aydın Taşer’e devrettiği bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan İl Başkanı Erdoğan, Aralık ayı içerisinde partisinin Samsun il kongresine katılmak üzere gittiği Samsun’da Kovid-19’a yakalanmış ve Rize’ye döndüğünde Kovid-19 belirtileri görülmesi üzerine yaptırdığı testin pozitif çıkması üzerine Kovid-19 tedavisi görmüştü.

aydin-taser.jpg

aydin-taser-deva-partisi-rize-il-baskan-yardimcisi.jpgaydin-taser-deva-partisi-rize-il-baskan-yardimcisi..jpg