DEVA Partisi Rize’den 2 Belediye Başkan Adayını Açıkladı

DEVA Partisi Rize’den 2 Belediye Başkan Adayını Açıkladı
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Rize’nin Ardeşen ve Çamlıhemşin Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın katılımıyla Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yarışacak adaylar tanıtılmaya devam ediliyor. Babacan’ın tanıttığı adaylar arasında Ardeşen ve Çamlıhemşin Belediye Başkan Adayları da yer aldı.

demokrasi-ve-atilim-deva-partisi-rizenin-ardesen-ve-camlihemsin-belediye-baskan-adaylarini-acikladi.jpg

Ardeşen Belediye Başkan Adayı olarak Av. Eren Tolga Beşli’yi aday gösteren DEVA Partisi, Çamlıhemşin Belediye Başkan Adayı olarak ise Turizm İşletmecisi Mustafa Kemal Yeniçırak’ı aday gösterdi.

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenen törende DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, Ardeşen ve Çamlhemşin Belediye Başkan Adaylarını tebrik ederek kendilerine başarılar diledi.

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum